Ga je binnenkort verhuizen en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig voor spullen? Of wacht je nog totdat je nieuwe woning is opgeleverd? Bij 1BOX ben je aan het juiste adres voor het huren van een verhuis opslag. Zo blijven al jouw waardevolle beschermd en staan ze nooit in de weg.

 

Verhuizen opslag

Wanneer je ervoor kiest om een verhuisbox te huren brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Waardevolle spullen veilig en beschermd opslaan. Al je spullen staan schoon, droog en beveiligd.
  • Overdekt laden en lossen van je spullen.
  • Inpakmateriaal zoals verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar.
  • Je kan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bij jouw opslagruimte.
  • Kies zelf de opslagruimte die je nodig hebt: van een kleine opslagruimte voor een paar verhuisdozen tot een grote opslagruimte voor je complete inboedel.

 

Verhuizen en opslag? Kies voor 1BOX

Wil je een verhuisbox huren, om tijdelijk spullen te stallen? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over het huren van een verhuisopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.