Kies direct je box
Openingstijden kantoor
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten
Dit is wat onze klanten zeggen
4.9 5
Nick Jonkhout
3 weken geleden
Uitstekende service en prima prijs. Vriendelijk personeel en schone boxen.
Lees meer
Djinga
1 maand geleden
Alleen maar lof en complimenten voor Thea Hidding Team1 1Box Groningen. Thea denkt en werkt klant- en resultaat gericht. Klantgericht; heeft een luisterend oor en weet dan precies, wie de klant is en wat mijn wensen zijn. Resultaat gericht; o.g.v. haar klantgerichtheid, bespreekt Thea de wensen van de klant en wat Ibox qua ruimte, planning en huurprijs te bieden heeft. Uiteindelijk zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen voor mij als huurder en 1Box als verhuurder. De uitleg van de praktische - en administratieve zaken werden zeer duidelijk uitgelegd. Het sympathieke in Thea komt , doordat zij zeer goede sociale- en werknemersvaardigheden heeft. Normaliter schrijf ik geen review, maar deze/mijn ervaring noodzaakt mij het deze keer te doen. Harry
Lees meer
Rick Rink
1 maand geleden
Nu een paar keer gebruik gemaakt van opslag op deze locatie. Goede bereikbaarheid, vriendelijk personeel en goede schone opslag die altijd bereikbaar is, dag en nacht. Volgende keer ga ik daar weer heen.
Lees meer
Christiaan Bourgeois
2 maanden geleden
Ik ben heel tevreden over de service hier. Medewerkers zijn vriendelijk en bereid met je mee te denken. Ook ben ik goed geholpen bij het uitzoeken van een ruimte, waarbij men je hier niet iets duurders probeert aan te raden dan je nodig hebt. De tijden waarop je toegang hebt tot de opslag zijn ruim en prettig. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken.
Lees meer
Heb je hulp nodig bij het kiezen?
  • Wij helpen je graag met het antwoord vinden!
  • 15 dagen opzegtermijn
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
Heb je vragen over locatie Groningen