Duurzame locatie van 1BOX Self-Storage populair bij Fedessa-deelnemers

Duurzame locatie van 1BOX Self-Storage populair bij Fedessa-deelnemers

Utrecht, 25 oktober 2023 – Afgelopen week hield brancheorganisatie Fedessa in Rotterdam de grootste selfstorage-beurs van Europa. 1BOX Self-Storage participeerde hierin en opende speciaal de deuren van haar vestiging in Barendrecht waardoor beursdeelnemers eigenhandig een kijkje konden nemen in deze bijzondere selfstorage-locatie. Een groot succes volgens Jasper Bos, Managing Director van 1BOX Self-Storage: “Vooral de duurzame oplossing die wij hier gekozen hadden en de kwaliteit, werden geroemd door de vele aanwezigen.”

Geschreven door
Thijs
Geschreven op
25-10-2023

De Fedessa-conferentie werd gehouden van 24 t/m 26 oktober en was volledig uitverkocht. Deelnemende bedrijven uit heel Europa kwamen langs in Rotterdam om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van self storage te ontdekken. Van technologische innovaties, de kijk op klantgerichtheid en de toekomst van flexibele opslagruimtes inclusief de impact van AI op de branche.


Bezoek aan Barendrecht

Op de eerste dag stond de Self Storage Store Tour gepland, waarbij deelnemers een speciale rondleiding kregen bij bijzondere opslaglocaties in de buurt, waaronder die van 1BOX Self-Storage in Barendrecht. Deze locatie is in april van 2023 opgeleverd en een schoolvoorbeeld van duurzaamheid en buurtverbetering. De vestiging is gerealiseerd in een voormalig bedrijfspand, waardoor gebruik kon worden gemaakt van bestaande constructies. Wel werd het pand volledig aangepast aan de moderne eisen van flexibele opslag en kreeg de buitenkant een aantrekkelijke facelift. Goed nieuws voor de buurtbewoners die daarmee niet alleen een moderne opslaglocatie om de hoek kregen, maar ook een pand dat qua uitstraling een boost aan de buurt gaf.

 

Duurzaamheid wordt geroemd

De bedrijven die een kijkje kwamen nemen, waren vol lof over deze aanpak en roemden met name de duurzame keuzes die zijn gemaakt en de kwaliteit van de vestiging. Dat onderschrijft ook Jasper Bos: “Deze vestiging laat zien dat je niet altijd een compleet nieuw pand hoeft neer te zetten om je groeidoelstellingen te realiseren. Juist door de mix van bestaande bouw in een al ontwikkelde buurt, kun je snel stappen zetten, terwijl je ook nog duurzaam bezig bent. Dat is precies waar wij als 1BOX Self-Storage voor staan. Groeien voor onze klanten, maar wel met maatschappelijke verantwoordelijkheid1BOX Self-Storage is actief op zoek naar geschikte locaties door het hele land om haar groei te ondersteunen. Hierdoor gaat zij graag de samenwerking aan met makelaars, beleggers en ontwikkelaars.

1BOX Self Storage Barendrecht