Zakelijke opslag

Kom je ruimte tekort in jouw kantoor of bedrijfspand? Of merk je dat veel ruimte gaat naar de opslag van spullen die jullie niet dagelijks gebruiken? Er is een andere manier. Bekijk de mogelijkheden van zakelijke opslag bij 1BOX: dé partner voor professionele en flexibele opslagruimtes.    

Neem contact op voor meer informatie

Zakelijke opslag: zo werkt het 

Veel kantoorpanden staan vol met archiefkasten met documenten waar eigenlijk nooit meer iemand naar omkijkt. Maar weggooien is niet altijd een optie. Voor de bedrijfsadministratie ben je bijvoorbeeld gebonden aan wettelijke bewaartermijnen. Zoek jij voor archiefopslag een professionele partij waar je jouw documenten veilig kunt opbergen? Of ben je tijdelijk op zoek naar extra ruimte voor goederenopslag, omdat er in het magazijn echt niets meer bij kan? Wat voor jullie de reden ook is om naar zakelijke opslag te kijken, 1BOX heeft het antwoord! 

Bij 1BOX huur je ook voor zakelijk gebruik de opslagruimte die past bij wat je nodig hebt. Zonder gedoe en zonder verborgen kosten. Je huurt de opslagruimte zo lang als je dat nodig hebt, met een minimum van een maand, en een opzegtermijn van 15 dagen. Je zit dus nooit lang aan een contract vast. Daarnaast zijn de openingstijden zeer ruim (dagelijks van 06:00 tot 23:00), ook buiten kantoortijd kun je iedere dag van de week bij de spullen.  

De voordelen van zakelijk opslagruimte huren 

Ook zakelijk kan het voorkomen dat je voor korte of lange tijd extra opslagruimte nodig hebt. Kies voor zakelijke opslag van 1BOX en profiteer van de vele voordelen: 

  • Ruime openingstijden: 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur.
  • Huurperiode zo lang of kort als jij wilt. Het minimum is een maand, daarna kun je op ieder moment opzeggen. De opzegtermijn is 15 dagen.
  • Jouw spullen staan schoon, droog en veilig opgeslagen. Op alle locaties maken we gebruik van camerabewaking, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw spullen veilig staan.

1BOX voor zakelijk gebruik 

Of het nu gaat om goederenopslag, archiefopslag of palletopslag: bij 1BOX zit je goed. Interesse in zakelijk gebruik van onze opslagruimtes? Vind snel een vestiging bij jullie in de buurt. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn je graag van dienst. 

 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Marleen Van der Steen
20 uur geleden
Super netjes en hele vriendelijke service!
Lees meer
Irwin Rosalia
20 uur geleden
😉😉😉😉😉
Lees meer
Paola Habets
20 uur geleden
Very kind , correct and helpfull
Lees meer
Marc Van Gastel
20 uur geleden
Good contact and service
Lees meer