Zakelijke opslag

Veilig en comfortabel

Als een bedrijf te veel inboedel, voorraad of archieven heeft, kan zelfopslag een uitstekende oplossing zijn om wat ruimte te creëren in een kantoor- of winkelruimte. Lees hieronder meer over de beschikbare voorzieningen bij 1BOX en ontdek hoe we je bedrijf kunnen helpen.

Neem contact op voor meer informatie

Vele voordelen voor je bedrijfsopslag

Een opslagruimte vormt een efficiënte uitbreiding van een bedrijf met vele voordelen:

Veilige opslag

1BOX locaties bieden de beveiligde zelfopslag die je nodig hebt om commerciële goederen op te slaan. We maken gebruik van beveiligingsmaatregelen zoals videobewakingscamera’s in het hele pand, elektronische toegangshekken met een toetsenpaneel, omheiningen rond het terrein en gebouwen met gecontroleerde toegang en inpandige opslagunits.

Flexibele huurperiodes

Huurtermijnen van maand tot maand in tegenstelling tot huurtermijnen van 6-12 maanden van commercieel vastgoed.

Ongecompliceerde facturering

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten, zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken.

Professionele kwaliteit

Schone, moderne, beveiligde, goed verlichte faciliteit met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vestigingsmanagers

Je kunt vragen altijd met een vestigingsmanager bespreken. Onze managers zijn altijd in de buurt – bel ons als je iets nodig hebt!

Verlengde openingstijden

Als je een bedrijf runt, moet je op elk gegeven moment toegang kunnen hebben tot de voorraad. Daarom streeft 1BOX ernaar om onze commerciële klanten gemakkelijke toegang te bieden. De meeste van onze vestigingen hebben langere openingstijden van 6.00u tot 23.00u. Sommige vestigingen zijn zelfs 24/7 toegankelijk. Neem contact op met de manager van de vestiging waarin je interesse hebt om de openingstijden te bespreken.

Veilig en comfortabel

Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor klanten. Zo ben je beschermd tegen de elementen zodat je schoon en droog bij de meeting of je werk aankomt, en klaar bent om aan de slag te gaan!

Wat onze klanten over ons zeggen
Rosita Voskuilen
21 uur geleden
Aaron was helemaal top , bij mijn eerste info telefoontje heeft hij heel duidelijk en vriendelijk alles uitgelegt. Nu net de box gezien en alle aanvullende info gekregen en ik ben meer dan tevreden Aaron is vriendelijk, geduldig en heel hartelijk , eigenlijk alles wat je doorgaans verwacht van een service desk manager
Lees meer
Bas van Hoof
2 dagen geleden
Opslag voor mij motor geregeld via 1box! Zeer behulpzaam personeel. Tim heeft een box voor mij uitgekozen waar perfect mijn motor in past! Zelfs rekening gehouden met in en uit rijden! Staan altijd voor je klaar met een bakje koffie! Echt een aanrader!
Lees meer
Natas Berkhout
3 dagen geleden
Super goede en snelle service van Aäron. Goed contact ook snel antwoord op vragen met super uitleg
Lees meer
Zorlo Weiss
3 dagen geleden
Aardige mensen fijne opslagplaatsen bedankt Patricia en sam 👍🏽
Lees meer