Palletopslag

Palletopslag voor bedrijven

Maak je gebruik van pallets voor verzending? Maar kom je net wat ruimte tekort om alle pallets te stallen? Kies er dan voor om een externe palletopslag te huren. Zo heb je altijd een flexibele oplossing voor meer opslagruimte.

Ga naar opslaglocaties

Voordelen palletopslag

Wanneer je kiest voor een externe opslag voor pallets brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Je kiest zelf de opslagruimte die je nodig hebt voor pallets: of dit nu gaat om 5 stuks of 50 stuks.
  • Heb je soms tijdelijk wat extra ruimte nodig voor pallets, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere piekmomenten? De minimale huurperiode van een opslagruimte is 1 maand. Je kan daarnaast altijd kiezen voor een kleinere of grotere box wanneer dit nodig is.
  • Jouw pallets staan compleet beveiligd in de opslag: met non-stop camerabeveiliging en een persoonlijke toegangscode.
  • Altijd toegang: 365 dagen per jaar, 7 dagen per week. De standaard tijden zijn van 06:00 tot 23:00, in overleg kan dit uitgebreid worden.

Palletopslag bij 1BOX

Wil je een palletopslag huren, voor het veilig bewaren van jouw pallets? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over palletopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

 

Wat onze klanten over ons zeggen
Rosita Voskuilen
23 uur geleden
Aaron was helemaal top , bij mijn eerste info telefoontje heeft hij heel duidelijk en vriendelijk alles uitgelegt. Nu net de box gezien en alle aanvullende info gekregen en ik ben meer dan tevreden Aaron is vriendelijk, geduldig en heel hartelijk , eigenlijk alles wat je doorgaans verwacht van een service desk manager
Lees meer
Bas van Hoof
2 dagen geleden
Opslag voor mij motor geregeld via 1box! Zeer behulpzaam personeel. Tim heeft een box voor mij uitgekozen waar perfect mijn motor in past! Zelfs rekening gehouden met in en uit rijden! Staan altijd voor je klaar met een bakje koffie! Echt een aanrader!
Lees meer
Natas Berkhout
3 dagen geleden
Super goede en snelle service van Aäron. Goed contact ook snel antwoord op vragen met super uitleg
Lees meer
Zorlo Weiss
3 dagen geleden
Aardige mensen fijne opslagplaatsen bedankt Patricia en sam 👍🏽
Lees meer