Palletopslag

Heb jij een eigen onderneming en maak je gebruik van pallets voor verzending? Mogelijk kom je dan net wat ruimte tekort om alle pallets te stallen, bijvoorbeeld vanwege een grote verzending of piekperiode. De oplossing? Kies ervoor om een externe palletopslag te huren. Zo heb je altijd een flexibele oplossing voor meer opslagruimte. 

Ga naar opslaglocaties

Hoe werkt palletopslag?  

Heb je tijdelijke opslag voor pallets nodig of wil je voor langere tijd huren? Bij 1BOX huur je al vanaf één maand en de opslag is van jou zolang je wilt. Hou wel rekening met een opzegtermijn van 15 dagen. Onze palletopslag is zeer goed beveiligd. Iedere huurder ontvangt een persoonlijke toegangscode en heeft als enige de sleutel van de opbergruimte. Daarnaast hebben alle opslaglocaties 24-uurs camerabeveiliging, inbraakalarmen en professionele beveiliging. Natuurlijk kun je ook op de beste kwaliteit rekenen. Jouw pallets staan altijd droog en staan in een goed verlichte ruimte. Ook kun je met je auto laden en lossen op een overdekte parkeerplaats. Zo kun je er altijd makkelijk bij. 

De voordelen van palletopslag  

Met palletopslag heb je altijd genoeg ruimte voor jouw zakelijke verzendingen. Daarnaast profiteer je bij 1BOX van verschillende voordelen voor palletopslag:  

  • Direct extra ruimte voor opslag pallets.  
  • Je kiest zelf de ruimte die je nodig hebt en wisselt eenvoudig van formaat.   
  • Je huurt flexibel voor zolang je palletopslag nodig hebt.  
  • Elke dag tussen 06.00 en 23.00 uur toegang tot jouw spullen.  
  • Veilige opslag van pallets: 24/7 camerabewaking.  
  • Geen administratiekosten bij aangaan van een huurcontract.  
  • Twee keer gratis een aanhanger huren.  

Palletopslag bij 1BOX  

Toegankelijk, veilig en flexibel. Dat is palletopslag bij 1BOX! Bij ons krijg je altijd een goede prijs en het beste advies. Toch op zoek naar goederenopslag of archiefopslag? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem direct contact op of bekijk onze opslaglocaties bij jou in de buurt! 

 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Monica Kros
2 dagen geleden
Ik zocht een tijdelijke opslag tussen 2 verhuizingen in en ben erg goed geholpen door Patricia, ze is vriendelijk en denkt goed met je mee. De loods is makkelijk bereikbaar en schoon. Deze loods is zeker een aanrader.
Lees meer
Don Bosman
5 dagen geleden
Super communicatie 👍🏻
Lees meer
Johan Brouwer
6 dagen geleden
Goede toegang met de app schone opslagplaats plattegrond beetje klein uit gevallen moeilijk te zien waar box is
Lees meer
Ary Van Krimpen
1 week geleden
Robin heeft mij uitstekend geholpen en alles duidelijk uitgelegd prima centrale lokatie
Lees meer