Goederenopslag

Heb je niet genoeg ruimte in je bedrijfspand of magazijn voor opslag van goederen? Kies dan voor goederenopslag van 1BOX. Bij ons vind je verschillende zakelijke opslagruimtes, speciaal voor de opslag van goederen. Ideaal bij extra drukte in het piekseizoen, een grote voorraad of langdurige goederenopslag. 

Ga naar opslaglocaties

Hoe werkt goederenopslag?  

Bij 1BOX huur je goederenopslag voor minimaal één maand, met een opzegtermijn van vijftien dagen. Je hebt toegang tot het pand met een persoonlijke toegangscode. Daarnaast koop je een extra slot om de opbergruimte af te sluiten. Goed om te weten: jij bent de enige met zo’n sleutel. Wel zo veilig. Daarnaast staan jouw goederen altijd droog en schoon. Wil je met de auto naar binnen? Dat kan! Bij alle opslaglocaties kun je met je auto het pand in rijden om op een overdekte parkeerplaats te laden of te lossen. Passen jouw goederen niet allemaal in de auto? Dan heb je ook de mogelijkheid om twee keer gratis een aanhanger te huren.  

De voordelen van goederenopslag  

Ben jij op zoek naar extra ruimte voor opslag van goederen? Goederenopslag bij 1BOX biedt verschillende voordelen:  

  • Direct extra ruimte voor opslaan van goederen. 

  • Je kiest zelf de ruimte die je nodig hebt: niet meer en niet minder.   

  • Je huurt flexibel voor zolang je goederenopslag nodig hebt.  

  • Elke dag tussen 06.00 en 23.00 uur toegang tot jouw goederen.  

  • Veilige opslag van goederen: 24/7 camerabewaking.  

  • Geen administratiekosten bij aangaan van een huurcontract.  

Goederenopslag bij 1BOX  

Bij onze goederenopslag kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en een goede prijs. Wij denken graag met je mee hoeveel opslag je nodig hebt en beantwoorden al jouw vragen. Kijk snel voor een opslaglocatie bij jou in de buurt of neem direct contact op voor persoonlijk advies van de vestigingsmanager. Je kunt ook gebruikmaken van de online opslagcalculator. 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Anique Winters
2 dagen geleden
Erg fijn & vriendelijk geholpen!! De uitleg was erg duidelijk.
Lees meer
Gioia Brugman
2 dagen geleden
Mega goed geholpen door mevrouw Sharona. Goede uitleg gehad en samen tot een mooie keuze gekomen. Ik ben echt ontzettend tevreden.
Lees meer
Anita Kuijer
2 dagen geleden
Zeer vriendelijk dame, en goede duidelijke huur info
Lees meer
Tjeu van Bragt
3 dagen geleden
Flexibel en klantvriendelijk personeel. Locatie is zeer netjes en schoon. Prima opslagruimte en zeer toegankelijk qua openingstijden
Lees meer