1BOX Self-Storage bouwt tweede vestiging in Heerlen met modernste technologieën

1BOX Self-Storage bouwt tweede vestiging in Heerlen met modernste technologieën

Utrecht, 29 maart 2024 – 1BOX Self-Storage is gestart met de bouw van een nieuwe vestiging in Heerlen. Voor 1BOX Self-Storage betreft dit haar tweede vestiging in Heerlen en zal met ruim 361 units voorzien zijn van de modernste technologieën op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Het betreft een 1BOX Express vestiging waarmee klanten eenvoudig en zelfstandig een opslagunit kunnen huren.

Geschreven door
Mexx
Geschreven op
29-03-2024

Afgelopen woensdag was de officiële start van de bouw op de locatie aan de Heerlerbaan 243 in Heerlen. Samen met de betrokken partners werd het glas geheven in het pand dat de komende maanden verbouwd zal worden tot een 1BOX Express vestiging.

 

Modernste technologieën

 

De vestiging wordt voorzien van de modernste technologieën op het gebied van self-storage. Zo maakt deze vestiging gebruik van het geavanceerde Noké-systeem waarbij elke klant met een eigen app toegang krijgt tot het pand en tot zijn persoonlijke unit. Zowel zichtbare als onzichtbare camera's en bewegingssensoren zorgen ervoor dat het pand precies gemonitord kan worden. En daarnaast betreft het een Express vestiging, waarmee de klant eenvoudig zelfstandig een unit kan huren en vanuit het klantcontact centrum van 1BOX Self-Storage wordt geholpen met vragen.

 

“Veiligheid staat bij ons voorop”, benadrukt Jasper Bos, Managing Director van 1BOX Self-Storage. “Onze klanten moeten ervan uitgaan dat de waardevolle en persoonlijke spullen die ze bij ons opslaan in goede handen zijn, zoals dat bij al onze vestgingen het geval is. Met deze vestiging laten we zien hoe dat nog geavanceerder en gebruiksvriendelijker kan en gebruik maken van hoogwaardige materialen en systemen.”

 

Groeipotentie Heerlen

 

Er is juist voor deze locatie  gekozen vanwege de groeipotentie in dit gebied. In Heerlen is veel behoefte naar flexibele opslagruimte en daarnaast zijn er diverse nieuwbouwontwikkelingen die geen of weinig eigen opslagruimte hebben. Deze self-storage vestiging biedt hiervoor dé ideale oplossing.

 

Bij de verbouwing van het pand wordt samengewerkt met Van Wijnen, KBMA Project, Vogelsang Magazijntechniek, Fourbees en TES. De volledige verbouwing zal medio juni gerealiseerd zijn.

 

‘Honger nog niet gestild’

Bos is trots op deze nieuwe stap in de groeiplannen van 1BOX Self-Storage en benadrukt dat er nog veel meer aan gaat komen: “Onze honger om de grootste aanbieder te worden in Nederland is nog niet gestild. Voor het komend jaar willen wij onze portefeuille verder verbeteren, vergroten en optimaliseren.”

 

1BOX Self Storage Heerlen