1BOX Self-Storage bouwt flagshipstore in Amsterdam met modernste technologieën

1BOX Self-Storage bouwt flagshipstore in Amsterdam met modernste technologieën

Utrecht, 19 januari 2024 – 1BOX Self-Storage is gestart met de bouw van een nieuwe vestiging in Amsterdam. Deze nieuwe vestiging met ruim 750 units zal voorzien zijn van de modernste technologieën op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Het dient daarmee als flagshipstore voor 1BOX Self-Storage en als voorbeeld voor de branche.

Geschreven door
Thijs
Geschreven op
26-01-2024

 

Afgelopen vrijdag was de officiële start van de bouw op de locatie aan de Schepenbergweg 1 in Amsterdam-Zuidoost. Samen met de betrokken bouwpartners werd het glas geheven in het pand dat de komende maanden verbouwd zal worden tot een hypermoderne self-storage vestiging.

Modernste technologieën
De flagshipstore wordt voorzien van de modernste technologieën op het gebied van self-storage. Zo maakt deze vestiging gebruik van het geavanceerde Janus Noké-systeem waarbij elke klant met een eigen app toegang krijgt tot het pand en tot zijn persoonlijke unit. Zowel zichtbare als onzichtbare camera's en bewegingssensoren zorgen ervoor dat het pand precies gemonitord kan worden.

“Veiligheid staat bij ons voorop”, benadrukt Jasper Bos, Managing Director van 1BOX Self-Storage. “Onze klanten moeten ervan uitgaan dat de waardevolle en persoonlijke items die ze bij ons opslaan in goede handen zijn, zoals dat bij al onze vestgingen het geval is. Met deze flagshipstore laten we zien hoe dat nog geavanceerder en gebruiksvriendelijker kan.”

Groeipotentie Amsterdam
Er is juist voor deze locatie als flagshipstore gekozen vanwege de groeipotentie in dit gebied. In Zuidoost zijn op dit moment veel nieuwbouwontwikkelingen met kleinere appartementen die daardoor geen of weinig eigen opslagruimte hebben. Deze self-storage vestiging biedt hiervoor de ideale oplossing. Ook voor andere Amsterdammers is de vestiging makkelijk bereikbaar doordat deze langs de A9 gelegen is en nabij Woonplaza A2.

Bouwpartners
Bij de verbouwing van het pand wordt samengewerkt met Van Wijnen (aannemer), HD Groep, Vogelsang Magazijntechniek (mezzanines en boxen) en MC2 Management (project manager). De volledige verbouwing zal na de bouwvak gerealiseerd zijn. Voor de bouwvak zal er een soft-opening zijn met een eerste aantal units die 1BOX Self-Storage kan verhuren.

‘Honger nog niet gestild’
Bos is trots op deze nieuwe stap in de groeiplannen van 1BOX Self-Storage en benadrukt dat er nog veel meer aan gaat komen: “Onze honger om de grootste aanbieder te worden in Nederland is nog niet gestild. Onlangs namen we al twee opslaglocaties over van Loads en het komend jaar willen onze portefeuille verder verbeteren, vergroten en optimaliseren.”

1BOX Self Storage Amsterdam