Garagebox huren

zorg snel en eenvoudig voor extra ruimte

Ga je kleiner wonen? Heb je de afgelopen jaren veel gereedschap verzameld of heb je gewoonweg veel ruimte nodig voor jouw hobby? Kortom, heb jij meer spullen dan woonoppervlakte en wil je een garagebox huren? Bij 1BOX ben je aan het juiste adres. Of je nu weinig of veel spullen hebt: wij hebben altijd een passende garagebox.  

Bekijk opslaglocaties

Garagebox huren: zo werkt het 

Als je een garagebox huurt, wil je de zekerheid dat je bezittingen veilig zijn opgeslagen. Bij 1BOX begrijpen we dit. Je krijgt van ons een persoonlijke code om het pand te betreden en alleen jij hebt de sleutel van je garagebox. Ook zijn onze opslaglocaties 24/7 beveiligd. Je kunt bij ons twee keer gratis een aanhanger huren om je spullen te verplaatsen. Het is niet toegestaan om te klussen in de garageboxen. 

We hebben verschillende formaten garageboxen te huur. Jij kiest dus zelf hoeveel ruimte je nodig hebt. De minimale huurperiode is een maand. Vervolgens is het aan jou hoeveel maanden of jaren je de garagebox nodig hebt. Ga je groter wonen, gaan de kinderen het huis uit of heb je meer ruimte na het opruimen van je schuur? Met onze opzegtermijn van vijftien dagen voorkom je dat je betaalt voor opslagruimte die je niet langer nodig hebt.

Voordelen van een garagebox huren 

Wil je een garagebox huren? Bij 1BOX profiteer je van de volgende voordelen: 

 • Je bezittingen staan veilig, droog en schoon. 
 • Elke dag tussen 6.00 en 23.00 uur toegang tot jouw spullen, en daarbuiten op afspraak in overleg met de vestigingsmanager. 
 • De garagebox is 365 dagen per jaar, 7 dagen per week toegankelijk. 
 • Kies zelf hoeveel ruimte je nodig hebt. 
 • Alle garageboxen zijn met de auto bereikbaar. 
 • Geen administratiekosten bij het aangaan van een huurcontract.  
 • Snel extra ruimte beschikbaar. 

Garagebox verhuur bij 1BOX 

Wil jij je volledige inboedel opslaan, of alleen een paar dozen? Bij 1BOX profiteer je van een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, of bekijk direct een vestiging bij jou in de buurt:

5 onmisbare voordelen voor jou
 • Een contactpersoon
 • Overdekt laden en lossen
 • 15 dagen opzegtermijn
 • Een vaste borg voor alle opslagunits
 • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
Heb je vragen over een garage huren? Neem dan contact met ons op.
Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Neea Barden
5 dagen geleden
Aaron was super helpful in helping me find the right storage unit for my needs and was honest about all the costs upfront. I arranged for a viewing and it all went well. The tour was informative and the registration process was very smooth.
Lees meer
J “Mr future past”
6 dagen geleden
Zeer tevreden met de service, en de begeleiding naar het vinden van de juiste maat. Heb nog nooit zo'n goeie klantenservice meegemaakt.
Lees meer
Jan Fluit
6 dagen geleden
Klantvriendelijk en altijd bereikbaar. Weer een box gehuurd omdat de voorwaarden altijd goed zijn en de prijs betaalbaar.
Lees meer
Wendeline Nicasia
1 week geleden
Goeie service gekregen
Lees meer