Kaj Deana nieuwe Investment Manager bij 1BOX Self-Storage

Kaj Deana nieuwe Investment Manager bij 1BOX Self-Storage

Utrecht, 08 september 2023 – Kaj Deana is per 1 juli in dienst getreden als Investment Manager bij 1BOX Self-Storage. Hij is aangesteld om de portfolio van 1BOX Self-Storage verder uit te breiden met nieuwe self-storage locaties in Nederland en het buitenland. 1BOX Self-Storage heeft momenteel 28 self-storage locaties verspreid over Nederland en wil dat aantal in de komende jaren verder uitbreiden. Deana was hiervoor vier jaar werkzaam als Manager Portfolio Strategy & Research bij woningverhuurder Heimstaden in de tijd dat het bedrijf zich transformeerde van start-up naar scale-up.

Geschreven door
Thijs
Geschreven op
08-09-2023

Deana (1971) is enthousiast over de groeiplannen van 1BOX Self-Storage en over zijn rol daarin: “De ambitie van 1BOX Self-Storage spreekt me erg aan en ik kijk ernaar uit om een belangrijke bijdrage aan te leveren in het vinden van geschikte locaties in binnen- en buitenland. Duurzaamheid en betaalbaarheid staan daarbij voorop, want we zullen niet alleen nieuwe vestigingen bouwen, maar ook op zoek gaan naar bestaande gebouwen om die te transformeren tot moderne opslaglocaties.”

Ervaren vastgoedprofessional
Deana is een ervaren vastgoedprofessional met meer dan twintig jaar ervaring in de vastgoedsector. Hij studeerde Internationale Economie aan de Universiteit Utrecht en Economische Geografie en Vastgoedeconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is onder meer gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen, portefeuilleanalyse en marktonderzoek. Hiervoor werkte Deana achtereenvolgens bij FGH Bank, ABN AMRO Asset Management, Rabo Vastgoedbeleggingsbeheer en Heimstaden. Daarnaast is hij redacteur van een academisch tijdschrift over vastgoedonderzoek, bestuurslid van StiVAD, lid van de RICS en gastdocent aan de Universiteit van Amsterdam.

‘Enorme drive en kennis’
1BOX Self-Storage is één van de grootste aanbieders van self-storage opslagruimtes in Nederland. Het bedrijf werd in 2017 opgericht en ging in 2019 een joint venture aan met 1BOX Group dat inmiddels meer dan 10.000 units heeft in Nederland en Frankrijk. 1BOX Self-Storage zoekt actieve samenwerkingen met vastgoedeigenaren, makelaars en projectontwikkelaars.

Jasper Bos, Managing Director van 1BOX Self-Storage, is blij met de komst van Deana: “Ik ken Kaj uit mijn tijd bij Heimstaden en heb hem leren kennen als een ambitieuze professional met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van vastgoed, die daarbij ook nog eens een enorme drive heeft om projecten op een doortastende manier aan te pakken. Hij past goed bij onze plannen om samen met vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars de groei van 1BOX in de komende jaren te realiseren.

 

Kaj Deana