Aanhanger huren

huur eenvoudig een aanhanger

Wil je graag meubels of andere grote items opslaan in één van onze opslagruimtes, maar heb je niet genoeg ruimte in je auto om de spullen te vervoeren? Daar hebben we wat op gevonden! Huur je een opslagruimte bij 1BOX dan kun je ook een aanhanger lenen om al je spullen te vervoeren. En dat helemaal gratis.  

Ga naar opslaglocaties

Aanhangwagen huren: zo werkt het

Wil je spullen vervoeren van en naar je opslagbox? Ga voor gemak en huur eenvoudig bij ons een aanhanger. Tot twee keer is een aanhanger huren gratis. Dat geeft jou de mogelijkheid om je spullen bij een verbouwing kosteloos naar de opslagruimte te brengen en weer terug naar je huis als je de opslagruimte niet meer nodig hebt. Deze service bieden we op al onze locaties aan, je hoeft de aanhanger alleen maar even te reserveren bij de vestigingsmanager.  

Huur je een aanhanger bij ons? Dan mag je hier de hele dag gebruik van maken. Je hoeft dus niet te haasten. Heb je vaker dan twee keer een aanhanger nodig? Neem dan even contact op met de vestigingsmanager van jouw locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van een aanhanger huren 

Heb jij veel spullen die je wilt opslaan in een opslagruimte? Of juist weer wilt verplaatsen van de opslagruimte naar je huis? Het huren van een aanhanger biedt uitkomst. De voordelen van onze service: 

  • Als klant van 1BOX mag je twee keer gratis gebruik maken van een aanhangwagen. 
  • Je kunt de hele dag gebruik maken van de aanhangwagen. Handig als je een aantal keer heen en weer moet rijden. 
  • Op alle locaties beschikbaar.

Aanhanger huren bij 1BOX 

Wil jij graag gebruik maken van een opslagruimte bij 1BOX, maar heb je geen idee hoe je de spullen moet vervoeren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een aanhanger te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wat onze klanten over 1BOX zeggen
4.8 5
Elvis Verseijden
4 dagen geleden
Toffe oplossing.
Lees meer
Joasab Risamasu
5 dagen geleden
Vriendelijk ontvangen, professioneel, goeie uitleg en snel geregeld. Top! Wij raden het zeker aan!
Lees meer
Ave 3ws
5 dagen geleden
Marc heeft het goes geregeld
Lees meer
John Roukens
6 dagen geleden
Een mooie en nette opslag waarbij je echt heel deskundig en vriendelijk wordt geholpen
Lees meer