Archiefopslag

bewaar je documenten veilig, droog en zonder gedoe

We bewaren weliswaar steeds meer digitaal, maar papier is nog altijd niet helemaal verdwenen. En met de wettelijke bewaartermijn van 7 of soms zelfs 10 jaar, kunnen die archiefkasten in de loop der jaren behoorlijk wat ruimte in gaan nemen. Wil jij de ruimte op jouw kantoor weer terug? Archiefopslag bij 1BOX is het antwoord: je documenten staan veilig achter slot en grendel en je kunt er toch altijd bij.   

Ga naar opslaglocaties

Opslag archief: zo werkt het 

Papieren personeelsdossiers of de boekhouding van de afgelopen jaren: waarschijnlijk kijk je hier nooit meer naar, maar je moet het wel bewaren voor het geval een instantie ernaar vraagt. Al die mappen en archiefkasten nemen op den duur enorm veel ruimte in beslag. Ruimte die je vast beter kunt benutten. Kijk daarom eens naar de mogelijkheden van externe archiefopslag bij 1BOX. Met continue videobewaking, persoonlijke toegangscode en een eigen slot, weet je zeker dat jouw documenten veilig staan. Bovendien zijn alle opslagruimtes schoon en droog. 

De ruime openingstijden garanderen daarnaast dat je altijd bij de documenten kunt, ook buiten kantoortijd. En natuurlijk betaal je niet voor ruimte die je niet gebruikt. Kies simpelweg de opslagruimte die past bij de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. 

Voordelen van archiefopslag 

Je administratie opslaan, zonder in te leveren op de ruimte op kantoor. Dat klinkt goed toch? Kies voor archiefopslag bij 1BOX en profiteer ook van deze andere voordelen: 

  • Voordelige en transparante kosten, zodat je geen verrassingen op de factuur vindt. 
  • 24/7 videobewaking en alleen toegang met een persoonlijke code. Zo weet je zeker dat je documenten veilig zijn. 
  • Tussendoor toegang nodig? Geen probleem. Je bent iedere dag van het jaar welkom, van 06.00 tot 23.00 uur.  

Archiefopslag bij 1BOX 

Wil jij af van die overvolle archiefkasten waar niemand ooit in kijkt? Plaats ze eenvoudig bij 1BOX. Zoek snel een vestiging bij jou in de buurt, of neem telefonisch contact met ons op.

 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Monica Kros
2 dagen geleden
Ik zocht een tijdelijke opslag tussen 2 verhuizingen in en ben erg goed geholpen door Patricia, ze is vriendelijk en denkt goed met je mee. De loods is makkelijk bereikbaar en schoon. Deze loods is zeker een aanrader.
Lees meer
Don Bosman
5 dagen geleden
Super communicatie 👍🏻
Lees meer
Johan Brouwer
6 dagen geleden
Goede toegang met de app schone opslagplaats plattegrond beetje klein uit gevallen moeilijk te zien waar box is
Lees meer
Ary Van Krimpen
1 week geleden
Robin heeft mij uitstekend geholpen en alles duidelijk uitgelegd prima centrale lokatie
Lees meer