Archief opslag

Voordelig archiefopslag

Ben je op zoek naar een veilige ruimte om je archief op te slaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. We zijn expert op het gebied van zakelijke opslag, waarvan archiefopslag een belangrijk deel uitmaakt. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt om documenten op te slaan, bij ons huur je een opslagbox in de gewenste maat. Zo is jouw administratie veilig, droog en op orde!

Ga naar opslaglocaties

Voordelen archiefopslag

Wanneer je kiest voor een externe archiefopslag brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Stapels mappen en papieren op kantoor? Met een opslagruimte los je dit allemaal op! Zo kan je administratie veilig bewaren, zonder dat het kostbare ruimte in jouw bedrijfspand inneemt.
  • Als bedrijf heb je te maken met een wettelijke bewaarplicht van administratie. Je hebt deze niet binnen handbereik nodig, maar documentatie moet wel toegankelijk zijn wanneer nodig.
  • Heb je tussentijds toegang tot jouw administratie nodig? Geen probleem. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegankelijk.
  • Veilige archiefopslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole.

Archief opslaan bij 1BOX

Wil je als bedrijf veilig documenten opslaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een 1BOX vestiging bij jou in de buurt. Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je documenten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten voor advies.

Wat onze klanten over ons zeggen
Rosita Voskuilen
22 uur geleden
Aaron was helemaal top , bij mijn eerste info telefoontje heeft hij heel duidelijk en vriendelijk alles uitgelegt. Nu net de box gezien en alle aanvullende info gekregen en ik ben meer dan tevreden Aaron is vriendelijk, geduldig en heel hartelijk , eigenlijk alles wat je doorgaans verwacht van een service desk manager
Lees meer
Bas van Hoof
2 dagen geleden
Opslag voor mij motor geregeld via 1box! Zeer behulpzaam personeel. Tim heeft een box voor mij uitgekozen waar perfect mijn motor in past! Zelfs rekening gehouden met in en uit rijden! Staan altijd voor je klaar met een bakje koffie! Echt een aanrader!
Lees meer
Natas Berkhout
3 dagen geleden
Super goede en snelle service van Aäron. Goed contact ook snel antwoord op vragen met super uitleg
Lees meer
Zorlo Weiss
3 dagen geleden
Aardige mensen fijne opslagplaatsen bedankt Patricia en sam 👍🏽
Lees meer