Archiefopslag

bewaar je documenten veilig, droog en zonder gedoe

We bewaren weliswaar steeds meer digitaal, maar papier is nog altijd niet helemaal verdwenen. En met de wettelijke bewaartermijn van 7 of soms zelfs 10 jaar, kunnen die archiefkasten in de loop der jaren behoorlijk wat ruimte in gaan nemen. Wil jij de ruimte op jouw kantoor weer terug? Archiefopslag bij 1BOX is het antwoord: je documenten staan veilig achter slot en grendel en je kunt er toch altijd bij.   

Ga naar opslaglocaties

Opslag archief: zo werkt het 

Papieren personeelsdossiers of de boekhouding van de afgelopen jaren: waarschijnlijk kijk je hier nooit meer naar, maar je moet het wel bewaren voor het geval een instantie ernaar vraagt. Al die mappen en archiefkasten nemen op den duur enorm veel ruimte in beslag. Ruimte die je vast beter kunt benutten. Kijk daarom eens naar de mogelijkheden van externe archiefopslag bij 1BOX. Met continue videobewaking, persoonlijke toegangscode en een eigen slot, weet je zeker dat jouw documenten veilig staan. Bovendien zijn alle opslagruimtes schoon en droog. 

De ruime openingstijden garanderen daarnaast dat je altijd bij de documenten kunt, ook buiten kantoortijd. En natuurlijk betaal je niet voor ruimte die je niet gebruikt. Kies simpelweg de opslagruimte die past bij de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. 

Voordelen van archiefopslag 

Je administratie opslaan, zonder in te leveren op de ruimte op kantoor. Dat klinkt goed toch? Kies voor archiefopslag bij 1BOX en profiteer ook van deze andere voordelen: 

  • Voordelige en transparante kosten, zodat je geen verrassingen op de factuur vindt. 
  • 24/7 videobewaking en alleen toegang met een persoonlijke code. Zo weet je zeker dat je documenten veilig zijn. 
  • Tussendoor toegang nodig? Geen probleem. Je bent iedere dag van het jaar welkom, van 06.00 tot 23.00 uur.  

Archiefopslag bij 1BOX 

Wil jij af van die overvolle archiefkasten waar niemand ooit in kijkt? Plaats ze eenvoudig bij 1BOX. Zoek snel een vestiging bij jou in de buurt, of neem telefonisch contact met ons op.

 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Ws
1 week geleden
Rajiv is heel klantvriendelijk tegenover zijn klanten, het is zeker een aanrader om bij OneBox Den Haag te Loosduinsekade een box te huren. top locatie!
Lees meer
J Van Doorn
1 week geleden
Very professional and kind personal. I will highly recommend to try this company
Lees meer
Shamir R.
1 week geleden
Medewerker Rajeev is onwijs aardig en denkt heel goed met je mee. Door hem heb ik mijn keuze gemaakt na alle uitleg zonder enige twijfels. Pand is beveiligd dmv camerasysteem en er is iemand aanwezig. Prijs en afmetingen scherp op elkaar afgestemd. Ga zo door. Alleen die 24/7 nog hopelijk in de toekomst.
Lees meer
daniel lucian Cical
1 week geleden
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Professioneel en vriendelijk personeel.
Lees meer