Archief opslag

Voordelig archiefopslag

Ben je op zoek naar een veilige ruimte om je archief op te slaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. We zijn expert op het gebied van zakelijke opslag, waarvan archiefopslag een belangrijk deel uitmaakt. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt om documenten op te slaan, bij ons huur je een opslagbox in de gewenste maat. Zo is jouw administratie veilig, droog en op orde!

Ga naar opslaglocaties

Voordelen archiefopslag

Wanneer je kiest voor een externe archiefopslag brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Stapels mappen en papieren op kantoor? Met een opslagruimte los je dit allemaal op! Zo kan je administratie veilig bewaren, zonder dat het kostbare ruimte in jouw bedrijfspand inneemt.
  • Als bedrijf heb je te maken met een wettelijke bewaarplicht van administratie. Je hebt deze niet binnen handbereik nodig, maar documentatie moet wel toegankelijk zijn wanneer nodig.
  • Heb je tussentijds toegang tot jouw administratie nodig? Geen probleem. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegankelijk.
  • Veilige archiefopslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole.

Archief opslaan bij 1BOX

Wil je als bedrijf veilig documenten opslaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een 1BOX vestiging bij jou in de buurt. Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je documenten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten voor advies.

Wat onze klanten over ons zeggen
Pandabasje
3 dagen geleden
Good and quick services, you can drive your car in the building so if it’s raining you are moving your stuff dry to the storage box.
Lees meer
John Jerphanion
4 dagen geleden
Goede opslagruimte met vriendelijk personeel die je goed advies geeft over de te huren ruimte. Boxen zijn netjes en goed toegankelijk. Prima locatie dichtbij centrum en alle toegangswegen.
Lees meer
Joris Jonathan Schuurman Hess
4 dagen geleden
Goede service en ook fijn dat ze flexibel zijn. Ik had een grotere box nodig en dat was met 1 telefoontje geregeld!
Lees meer
Richanel Martina
5 dagen geleden
Nieuw in Breda. Goede prijs. Klantvriendelijk.
Lees meer