Motorstalling en scooterstalling

ideaal bij weinig ruimte

Veel mensen gebruiken hun motor of scooter niet het hele jaar. De koude wintermaanden zijn immers minder geschikt om lange toertochten te maken. Heb jij geen ruimte om je motor of scooter in de wintermaanden in jouw garage of schuur te stallen? Of heb je geen garage of schuur en plaats je je kostbare bezit liever niet op straat? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een motorstalling huren bij 1BOX: een veilige en flexibele oplossing.

Ga naar opslaglocaties

Motor stallen: zo werkt het

Ben je op zoek naar een veilige plek voor de winterstalling van je scooter of motor? Kies voor motoropslag bij 1BOX. Je huurt de opslagruimte al vanaf een maand en de opzegtermijn is slechts 15 dagen. Zo betaal je nooit teveel. Ook zijn er verschillende opslagruimtes beschikbaar, dus je kiest altijd zelf de ruimte die je nodig hebt.

Tips voor het stallen van jouw motor

Stal je je motor of scooter in een opslagruimte van 1BOX? Voor de veiligheid, en de levensduur van jouw motor hebben we een aantal tips.

  • Ontkoppel de accu om te voorkomen dat de accu langzaam leegloopt.
  • Zorg dat er weinig brandstof in de tank zit, zo verklein je de kans op brandgevaar.
  • Maak je motor goed schoon, en spuit elektronica en kabels in. Zo voorkom je corrosie en ophoping van vocht.

Voordelen van motor- of scooterstalling

Een opslagruimte huren bij 1BOX om jouw scooter of motor te stallen, brengt veel voordelen met zich mee:

  • Je motor staat veilig en blijft schoon en droog. We maken gebruik van camerabeveiliging en jij krijgt toegang met jouw persoonlijke toegangscode.
  • Je kunt op ieder moment bij je voertuig. De openingstijden van 1BOX zijn heel ruim: 365 dagen per jaar, van 6.00 tot 23.00 uur.
  • Je kiest zelf de ruimte die je nodig hebt, dus je betaalt nooit voor ruimte die niet gebruikt.
  • Je bepaalt zelf hoe lang je van de scooterstalling of motorstalling gebruik maakt. Dit kan al vanaf één maand, alleen in de wintermaanden of het hele jaar. De keuze is aan jou.

Scooter- of motoropslag bij 1BOX

Klinkt extra ruimte in jouw garage of schuur je als muziek in de oren? Kies dan voor opslagruimte van 1BOX om jouw scooter of motor te stallen. Geïnteresseerd in motorstalling of scooterstalling? Neem contact met ons op, of zoek direct een vestiging bij jou in de buurt.

 

Kies direct jouw box
Wat zeggen onze klanten over ons
4.8 5
Ws
1 week geleden
Rajiv is heel klantvriendelijk tegenover zijn klanten, het is zeker een aanrader om bij OneBox Den Haag te Loosduinsekade een box te huren. top locatie!
Lees meer
J Van Doorn
1 week geleden
Very professional and kind personal. I will highly recommend to try this company
Lees meer
Shamir R.
1 week geleden
Medewerker Rajeev is onwijs aardig en denkt heel goed met je mee. Door hem heb ik mijn keuze gemaakt na alle uitleg zonder enige twijfels. Pand is beveiligd dmv camerasysteem en er is iemand aanwezig. Prijs en afmetingen scherp op elkaar afgestemd. Ga zo door. Alleen die 24/7 nog hopelijk in de toekomst.
Lees meer
daniel lucian Cical
1 week geleden
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Professioneel en vriendelijk personeel.
Lees meer