Bandenopslag

jouw zomer- en winterbanden veilig opslaan

Wil jij veilig de weg op met je auto? Grote kans dat je twee keer per jaar je banden wisselt. Van zomerbanden naar winterbanden en andersom. Maar wat doe je met de banden die je niet gebruikt? Kies voor bandenopslag bij 1BOX. Zo staan je autobanden schoon, droog en veilig en houd jij ruimte over in je schuur of garage. 

Bekijk opslaglocaties

Banden opslaan: zo werkt het 

Winterbanden opslaan in de zomer en zomerbanden opslaan in de winter vraagt een hoop ruimte. Heb je die ruimte niet? Externe bandenopslag biedt dan uitkomst. Bij 1BOX betaal je daarvoor nooit teveel. De opslagruimtes hebben namelijk verschillende afmetingen, dus je kunt die ruimte kiezen die het best past bij wat je wilt opslaan. Wil je alleen autobanden opslaan? Dan heb je aan een kleine opslagruimte meer dan genoeg. En natuurlijk kun je daar iedere dag van 6.00 tot 23.00 uur terecht.  

Voordelen van bandenopslag 

Wanneer je kiest voor externe opslag van winterbanden of zomerbanden bij 1BOX, dan kies je voor: 

  • Ruimte in je eigen huis, garage of schuur.  
  • Flexibele toegang. Heb je de autobanden tussendoor nodig? Geen probleem, je hebt 7 dagen in de week toegang tot jouw opslagruimte, van 6.00 tot 23.00 uur. 
  • Transparante kosten. Je betaalt een vast bedrag per maand voor bandenopslag, dus je komt niet voor verrassingen te staan. En de opzegtermijn is slechts 15 dagen. Zo betaal je nooit te veel.  
  • Een schone, droge en veilige plek voor zomerbanden- of winterbandenopslag. Je autobanden blijven dus in perfecte staat. 

Opslag winterbanden en zomerbanden bij 1BOX 

Voor de opslag van zomerbanden of winterbanden is opslagruimte huren bij 1BOX een slim idee. Je bespaart een hoop ruimte en weet zeker dat de banden veilig opgeslagen zijn. Meer weten over de mogelijkheden van bandenopslag? Neem contact met ons op, of zoek direct een vestiging bij jou in de buurt. 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Marij Goppel
4 dagen geleden
Alles goed geregeld, goede service. Fijn personeel. 👍👍
Lees meer
Jermaine Rumahlaiselan
4 dagen geleden
Goede service. Helemaal tevreden tot zover!
Lees meer
MrAd Janssen
6 dagen geleden
Uitstekend geholpen met geweldige en vriendelijke service !
Lees meer
Fabian van de Velde
6 dagen geleden
De beste manier om je spullen op te slaan, je kunt er altijd bij (behalve de nachtelijke uren). Schone ruimte tegen een betaalbare prijs. 10 jaar lang heb ik met een veilig gevoel mijn spullen gestald.
Lees meer