Autostalling

dé oplossing als je je auto niet dagelijks gebruikt

Is jouw oldtimer je grote trots, maar heb je geen ruimte om deze veilig te stallen? Of ga je een aantal maanden rondreizen en wil je zeker weten dat jouw auto er nog staat als je terugkomt? Als je een plek zoekt voor je auto, kies dan voor een autostalling bij 1BOX. Dan weet je zeker dat er niets met je auto gebeurt. 

Bekijk opslaglocaties

Auto stallen: zo werkt het 

Naast je auto voor woon-werkverkeer heb je misschien ook wel een exemplaar staan waar je vooral mooie rondritten in maakt. Of misschien heb je wel een aanhanger die eigenlijk behoorlijk in de weg staat als je hem niet gebruikt. Kijk dan eens naar de mogelijkheden van auto opslag. Dat scheelt een hoop ruimte in je garage of op je oprit en je hebt de zekerheid van een veilige plaats voor je aanhanger of auto. 

Met onze ruime openingstijden van 06.00 tot 23.00 uur, kun je altijd terecht bij je opslagruimte. Er is 24 uur per dag videobewaking en je krijgt alleen toegang tot jouw opslagruimte met een persoonlijke code. Wel zo’n veilig idee.  

Voordelen van een auto opslag huren 

Ga jij voor een autostalling bij 1BOX? Dan profiteer je van de volgende voordelen: 

  • Je bespaart veel ruimte in jouw garage of op jouw oprit. 
  • Voor autostalling betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt een opslagruimte al huren vanaf één maand en de opzegtermijn is slechts 15 dagen. Zo betaal je nooit te veel.  
  • Flexibele openingstijden: 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar van 06:00 tot 23:00 uur. 
  • Veilige auto opslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole. 

Autostalling bij 1BOX 

Wil jij de zekerheid van het veilig stallen van je aanhanger of auto? Stal je auto voordelig en flexibel bij 1BOX.  Op dit moment bieden we parkeerplaatsen aan in: 

Neem contact met ons op voor alle details. 

Wat onze klanten over ons zeggen
4.8 5
Anique Winters
2 dagen geleden
Erg fijn & vriendelijk geholpen!! De uitleg was erg duidelijk.
Lees meer
Gioia Brugman
2 dagen geleden
Mega goed geholpen door mevrouw Sharona. Goede uitleg gehad en samen tot een mooie keuze gekomen. Ik ben echt ontzettend tevreden.
Lees meer
Anita Kuijer
2 dagen geleden
Zeer vriendelijk dame, en goede duidelijke huur info
Lees meer
Tjeu van Bragt
3 dagen geleden
Flexibel en klantvriendelijk personeel. Locatie is zeer netjes en schoon. Prima opslagruimte en zeer toegankelijk qua openingstijden
Lees meer