Choose your unit directly
Office hours
Monday
09:00 - 17:00
Tuesday
09:00 - 17:00
Wednesday
09:00 - 17:00
Thursday
09:00 - 17:00
Friday
09:00 - 17:00
Saturday
09:00 - 15:00
Sunday
Closed
Hear what out customers say about us
4.9 5
Nick Jonkhout
2 weeks past
Uitstekende service en prima prijs. Vriendelijk personeel en schone boxen.
Lees meer
Djinga
1 month past
Alleen maar lof en complimenten voor Thea Hidding Team1 1Box Groningen. Thea denkt en werkt klant- en resultaat gericht. Klantgericht; heeft een luisterend oor en weet dan precies, wie de klant is en wat mijn wensen zijn. Resultaat gericht; o.g.v. haar klantgerichtheid, bespreekt Thea de wensen van de klant en wat Ibox qua ruimte, planning en huurprijs te bieden heeft. Uiteindelijk zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen voor mij als huurder en 1Box als verhuurder. De uitleg van de praktische - en administratieve zaken werden zeer duidelijk uitgelegd. Het sympathieke in Thea komt , doordat zij zeer goede sociale- en werknemersvaardigheden heeft. Normaliter schrijf ik geen review, maar deze/mijn ervaring noodzaakt mij het deze keer te doen. Harry
Lees meer
Rick Rink
1 month past
Nu een paar keer gebruik gemaakt van opslag op deze locatie. Goede bereikbaarheid, vriendelijk personeel en goede schone opslag die altijd bereikbaar is, dag en nacht. Volgende keer ga ik daar weer heen.
Lees meer
Christiaan Bourgeois
2 months past
Ik ben heel tevreden over de service hier. Medewerkers zijn vriendelijk en bereid met je mee te denken. Ook ben ik goed geholpen bij het uitzoeken van een ruimte, waarbij men je hier niet iets duurders probeert aan te raden dan je nodig hebt. De tijden waarop je toegang hebt tot de opslag zijn ruim en prettig. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken.
Lees meer
Do you need some help deciding?
  • We are happy to help you find the right answer!
  • 15 days notice of cancellation
  • Professional advice from experienced employees
If you have any questions about the Groningen location