Extra small

De Hallen 6
9723 TW Groningen
Storage information
  • Availability

    The storage is yours until you cancel.

  • Instant storage access

    The box is yours after agreement on the contract.

Request a price with no obligation

Response within 24 hours Monday through Saturday.

We will discuss your wishes and the price by telephone.

Name(Required)
Permission(Required)
Groningen
4.9 5
Caspar Chan
3 weeks past
The communication was efficient and the person with whom I spoke was also very friendly. Highly recommended!!
Lees meer
Roel Koning
1 month past
Hele vriendelijke en hulpvaardige service! Je voelt je meteen welkom! Voeg daarbij de prima prijs en dat zorgt dat wij zeer tevreden zijn over de service en de opslagruimten bij 1Box!
Lees meer
Nick Jonkhout
2 months past
Uitstekende service en prima prijs. Vriendelijk personeel en schone boxen.
Lees meer
Djinga
3 months past
Alleen maar lof en complimenten voor Thea Hidding Team1 1Box Groningen. Thea denkt en werkt klant- en resultaat gericht. Klantgericht; heeft een luisterend oor en weet dan precies, wie de klant is en wat mijn wensen zijn. Resultaat gericht; o.g.v. haar klantgerichtheid, bespreekt Thea de wensen van de klant en wat Ibox qua ruimte, planning en huurprijs te bieden heeft. Uiteindelijk zijn we samen tot het gewenste resultaat gekomen voor mij als huurder en 1Box als verhuurder. De uitleg van de praktische - en administratieve zaken werden zeer duidelijk uitgelegd. Het sympathieke in Thea komt , doordat zij zeer goede sociale- en werknemersvaardigheden heeft. Normaliter schrijf ik geen review, maar deze/mijn ervaring noodzaakt mij het deze keer te doen. Harry
Lees meer
Rick Rink
3 months past
Nu een paar keer gebruik gemaakt van opslag op deze locatie. Goede bereikbaarheid, vriendelijk personeel en goede schone opslag die altijd bereikbaar is, dag en nacht. Volgende keer ga ik daar weer heen.
Lees meer
Christiaan Bourgeois
4 months past
Ik ben heel tevreden over de service hier. Medewerkers zijn vriendelijk en bereid met je mee te denken. Ook ben ik goed geholpen bij het uitzoeken van een ruimte, waarbij men je hier niet iets duurders probeert aan te raden dan je nodig hebt. De tijden waarop je toegang hebt tot de opslag zijn ruim en prettig. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken.
Lees meer
Jeroen Cheret
4 months past
Voor het werk opslagruimte nodig en gevonden bij 1BOX Groningen. Ideale box kunnen huren waar ik makkelijk bij kan met de auto. Ook als er vracht voor mij geleverd moet worden met de vrachtwagen is dit geen probleem. Als ik eens een vraag of gunst heb kan ik ook altijd terecht bij Thea wat echt top is! Zeker een aanrader
Lees meer
Albert Heidinga
4 months past
Zeer goede opslagbox, 1 5 jaar gehuurd goeie service en nette locatie, erg tevreden
Lees meer
Elise Kortleve
4 months past
Prettig geholpen door Thea. We hadden per direct een opslag box nodig. Dat is bij 1BOX geen probleem. Dezelfde dag konden we onze spullen nog in de box plaatsten. Bedankt voor de snelle service!
Lees meer
Angel spencer
4 months past
Super service en super opslag erg blij met mijn box!! Zeker een aanrader
Lees meer