Extra small

Nusterweg 65
6136 KT Sittard
Storage information
  • Availability

    The storage is yours until you cancel.

  • Instant storage access

    The box is yours after agreement on the contract.

Request a price with no obligation

Response within 24 hours Monday through Saturday.

We will discuss your wishes and the price by telephone.

Name(Required)
Sittard
4.9 5
Lara Bini
2 days past
Amazing customer service, everything was arranged super quickly and efficiently. The price is really good, cheaper than other options around, and definitely worth it.
Lees meer
Rtuur Rerimassie
2 days past
Goed bereikbaar, netjes onderhouden. En goed beveiligd.
Lees meer
Martha Meessen
1 week past
Na het opruimen vh huis hadden we toch wat dozen over. Hebben een kleine bix gehuurd bij 1box, deze had het grootste aanbod en een goede prijs. Het regelen was zo gebeurd en we konden meteen de box gebruiken. 1box heeft zeer ruime openingstijden en diverse transportmiddelen om de spullen vd auto naar binnen te brengen. Intussen hebben we de dozen leeggemaakt. Opzeggen ging ook heel makkelijk. En er werkt vriendelijk personeel.
Lees meer
Edwin Borghans
2 months past
Op zoek naar een box voor tijdelijke opslag heeft Mendel ons goed en snel geholpen.
Lees meer
E D
2 months past
ik had dringend een opslagruimte nodig, de vestigingsmanager Mendel had alles binnen een half uur voor mij geregeld, zodat ik nog dezelfde dag mijn zakelijke goederen veilig en droog kon opslaan.
Lees meer
Chantal Liebens
2 months past
Nette en snelle service,, vriendelijk personeel,, zeker aan te bevelen
Lees meer
Iris Sahner
2 months past
Fijne service. Snelle reactie en er wordt met je meegedacht. Wegens omstandigheden had ik op korte termijn meer opslag nodig. Dit heel snel en goed kunnen regelen. Nette opslagruimte. Goed te bereiken en toegankelijk.
Lees meer
Robert Peeters
2 months past
Fantastische service, uitstekende prijs en perfecte locatie voor mij!
Lees meer
Tonny
2 months past
Als je met spoed een plek zoekt om je spullen tijdelijk op te slaan zoals mij ll overkwam is voor mij 1box de perfecte oplossing gebleken.1 telefoontje naar 1box was genoeg.Ook was ik zeer te spreken over de zeer bekwame,klantvriendelijke manager.Er werd ook meegedacht over de goedkoopste oplossing voor mij.Een dikke 10 voor deze vestiging (met zeer ruime openingstijden)👍👍👍
Lees meer
Raimond Coumans
4 months past
Ik had de opslag maar 2 maanden nodig, maar zou hier een volgende keer zeker terugkomen. Vriendelijke man die meedenkt en waar mogelijk flexibel is. Mooie goed verlichte gangen en makkelijk bereikbare opslag. Prijstechnisch ook gunstiger dan de lokale concurent. Kan deze van harte aanbevelen.
Lees meer