Elk bedrijf moet het meeste halen uit elke ruimte die het beschikbaar heeft. Vaak is deze ruimte onderhevig aan een lange termijn lease of hoog huurtarief. 1BOX biedt een oplossing die kosteneffectief, veilig en flexibel is!

Archieven en bestanden zijn een noodzakelijk onderdeel van een bedrijf, maar resulteren niet altijd in het beste gebruik van de ruimte in een kantoor, magazijn of winkelruimte. Sla deze belangrijke documenten dus bij ons op, zodat je meer ruimte hebt voor zakelijke activiteiten en het meeste uit de beschikbare ruimte kunt halen.

Als je bedrijf te veel archieven of bestanden heeft, kan zelfopslag een uitstekende oplossing zijn om wat ruimte te creëren in een kantoor- of winkelruimte. Lees hieronder meer over de beschikbare voorzieningen bij 1BOX Self Storage en ontdek hoe we je bedrijf kunnen helpen.

Ik gebruik 1Box om onze overtollige voorraad op te slaan voordat we deze naar de klant verzenden – de perfecte oplossing!
Paul
Ik moest wat bestanden en meubels van mijn bedrijf opslaan die niet meer in ons kantoor pasten. 1Box was de perfecte oplossing – veilig, handig en schoon. Het personeel was zeer vakkundig en beleefd!
Sarah
 • Veilige opslag
  1BOX locaties bieden de beveiligde zelfopslag die je nodig hebt om commerciële goederen op te slaan. We maken gebruik van beveiligingsmaatregelen zoals videobewakingscamera’s in het hele pand, elektronische toegangshekken met een toetsenpaneel, omheiningen rond het terrein en gebouwen met gecontroleerde toegang en inpandige opslagunits.
 • Flexibele huurperiodes
  Huurtermijnen van maand tot maand in tegenstelling tot huurtermijnen van 6-12 maanden van commercieel vastgoed.
 • Ongecompliceerde facturering
  Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten, zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken.
 • Professionele kwaliteit
  Schone, moderne, beveiligde, goed verlichte faciliteit met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.
 • Vestigingsmanagers
  Je kunt vragen altijd met een vestigingsmanager bespreken. Onze managers zijn altijd in de buurt – bel ons als je iets nodig hebt!
 • Verlengde openingstijden
  Als je een bedrijf runt, moet je op elk gegeven moment toegang kunnen hebben tot de voorraad. Daarom streeft 1BOX ernaar om onze commerciële klanten gemakkelijke toegang te bieden. De meeste van onze vestigingen hebben langere openingstijden van 6.00u tot 23.00u. Sommige vestigingen zijn zelfs 24/7 toegankelijk. Neem contact op met de manager van de vestiging waarin je interesse hebt om de openingstijden te bespreken.
 • Veilig en comfortabel
  Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor klanten. Zo ben je beschermd tegen de elementen zodat je schoon en droog bij de meeting of jouw werk aankomt, en klaar bent om aan de slag te gaan!