Medium

Nusterweg 65
6136 KT Sittard
Opslag informatie
  • Beschikbaarheid

    De opslag is van jou totdat je opzegt.

  • Direct toegang tot de opslag

    De box is van jou na akkoord op het contract.

Vraag vrijblijvend de prijs op

Reactie binnen 24 uur op maandag tot en met zaterdag.

Telefonisch bespreken we je wensen en de prijs.

Naam(Vereist)
Sittard
4.9 5
Lara Bini
2 dagen geleden
Amazing customer service, everything was arranged super quickly and efficiently. The price is really good, cheaper than other options around, and definitely worth it.
Lees meer
Rtuur Rerimassie
2 dagen geleden
Goed bereikbaar, netjes onderhouden. En goed beveiligd.
Lees meer
Martha Meessen
1 week geleden
Na het opruimen vh huis hadden we toch wat dozen over. Hebben een kleine bix gehuurd bij 1box, deze had het grootste aanbod en een goede prijs. Het regelen was zo gebeurd en we konden meteen de box gebruiken. 1box heeft zeer ruime openingstijden en diverse transportmiddelen om de spullen vd auto naar binnen te brengen. Intussen hebben we de dozen leeggemaakt. Opzeggen ging ook heel makkelijk. En er werkt vriendelijk personeel.
Lees meer
Edwin Borghans
2 maanden geleden
Op zoek naar een box voor tijdelijke opslag heeft Mendel ons goed en snel geholpen.
Lees meer
E D
2 maanden geleden
ik had dringend een opslagruimte nodig, de vestigingsmanager Mendel had alles binnen een half uur voor mij geregeld, zodat ik nog dezelfde dag mijn zakelijke goederen veilig en droog kon opslaan.
Lees meer
Chantal Liebens
2 maanden geleden
Nette en snelle service,, vriendelijk personeel,, zeker aan te bevelen
Lees meer
Iris Sahner
2 maanden geleden
Fijne service. Snelle reactie en er wordt met je meegedacht. Wegens omstandigheden had ik op korte termijn meer opslag nodig. Dit heel snel en goed kunnen regelen. Nette opslagruimte. Goed te bereiken en toegankelijk.
Lees meer
Robert Peeters
2 maanden geleden
Fantastische service, uitstekende prijs en perfecte locatie voor mij!
Lees meer
Tonny
2 maanden geleden
Als je met spoed een plek zoekt om je spullen tijdelijk op te slaan zoals mij ll overkwam is voor mij 1box de perfecte oplossing gebleken.1 telefoontje naar 1box was genoeg.Ook was ik zeer te spreken over de zeer bekwame,klantvriendelijke manager.Er werd ook meegedacht over de goedkoopste oplossing voor mij.Een dikke 10 voor deze vestiging (met zeer ruime openingstijden)👍👍👍
Lees meer
Raimond Coumans
4 maanden geleden
Ik had de opslag maar 2 maanden nodig, maar zou hier een volgende keer zeker terugkomen. Vriendelijke man die meedenkt en waar mogelijk flexibel is. Mooie goed verlichte gangen en makkelijk bereikbare opslag. Prijstechnisch ook gunstiger dan de lokale concurent. Kan deze van harte aanbevelen.
Lees meer