Heb je verhuismateriaal nodig om je waardevolle goederen te verhuizen en op te slaan in een van onze opslagruimtes? Daar helpen we je bij. We hebben een uitgebreide selectie inpakmateriaal, die je direct bij onze vestigingen kunt aanschaffen. Van matrashoezen tot bank beschermhoezen en van verhuisdekens tot verhuisdozen. Bekijk hieronder ons assortiment verhuismateriaal.

Heb je verpakkingsmateriaal nodig om je waardevolle goederen te verhuizen en op te slaan? We hebben een uitgebreide selectie materiaal die je bij onze vestigingen kunt ophalen om ervoor te zorgen dat je spullen in dezelfde staat als je ze bracht, aankomen en weer vertrekken – dus in perfecte staat.

De volgende artikelen zijn in de vestigingen te koop:

1-persoons matrashoes

€ 3,49

 

2-persoons Matrashoes

€ 3,99

 

Bank beschermhoes

€ 3,99

 

Fauteuil beschermhoes

€ 3,99

 

Stof beschermer

€ 3,99

 

Verhuisdeken

€ 4,99

150 x 200cm.

Bubbelfolie

€ 8,99

10 meter.

Verhuisdoos groot

€ 2,99

46 x 46 x 63,5cm.

Verhuisdoos medium

€ 2,49

47,9 x 31,8 x 35cm

Verhuisdoos klein

€ 1,99

47,9 x 31,8 x 22,8cm.

Verhuisfolie en hoezen

Wist je dat we voor sommige producten speciale beschermhoezen aanbieden? Zo hebben we speciale matrashoezen en bescherming voor banken en fauteuils. Daarnaast bieden we verhuisdekens en verhuisfolie aan, zodat jouw spullen goed beschermd blijven tijdens transport en in de opslag.

Verhuisdozen kopen bij 1BOX

Wil je spullen veilig en overzichtelijk in een opslagruimte plaatsen? Dan zijn verhuisdozen onmisbaar. We hebben verhuisdozen in verschillende maten te koop: klein, medium en groot. Verhuisdozen koop je eenvoudig bij een 1BOX vestiging, zo kan je direct aan de slag met het inpakken van jouw spullen.

Wil je meer weten over ons verhuismateriaal, zoals verhuisdozen, meubilair hoezen, verhuisfolie en ander materiaal? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder met advies.