Opslag particulieren

Opslag particulieren

Bent u op zoek naar particuliere opslag, bijvoorbeeld omdat u binnenkort gaat verhuizen of tijdelijk naar het buitenland gaat en u niet weet waar u uw spullen moet laten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Alle goederen waarvan u niet weet waar u het moet laten kunt u veilig bij ons opslaan. Van inboedelopslag tot het opslaan van een motor, door het bij 1Box op te slaan bent u verzekerd dat uw spullen in goede handen zijn.

Opslag particulieren 1Box
Bij 1Box kunt u diverse soorten en formaten opslagruimtes huren. Al onze opslagboxen zijn droog, schoon en uitstekend beveiligd, door zowel de locatie, het pand als elke opslagruimte apart te beveiligen. Met uw persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u alle dagen in de week toegang tot uw opslag. Niemand anders kan bij uw spullen, alleen u heeft de sleutel van uw eigen opslagunit.
Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u uw opslagruimte binnen 1 week opzeggen! Wij staan voor gemak en laagdrempeligheid en willen opslag voor iedereen toegankelijk maken. Met onze voordelige all inclusive prijs komt u niet voor verrassingen te staan, als inschrijfkosten en verzekeringskosten. Daarnaast hoeft u als particulier geen BTW te betalen. Dat scheelt weer in de portemonnee! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

De voordelen van particuliere bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Wilt u meer weten over de particuliere opslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!