Goedkope opslagruimte nodig? Die huur je bij 1BOX!

Goedkope opslagruimte nodig? Die huur je bij 1BOX!

Ben je op zoek naar meer opslagruimte voor spullen die je even niet nodig hebt? Of moet je tijdelijk van je spullen af omdat je gaat verhuizen? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Als je op zoek bent naar goedkope opslagruimte hebben wij de oplossing; een opslagruimte van 1BOX natuurlijk!

Geschreven door
Kim Kes
Geschreven op
02-12-2021

Goedkope opslag, is dat dan wel goed?

We kunnen ons voorstellen dat je je dit afvraagt. Goedkoop is immers duurkoop, nietwaar? Nou, bij 1BOX niet. Bij 1BOX kun je een opslag huren die aan al je eisen voldoet. Zo kun je een opslagruimte huren waar je je hele inboedel in kwijt kunt, maar ook een opslagruimte waar je maar een paar spullen in kwijt kunt. Zo weet je zeker dat de hoeveelheid past bij wat je nodig hebt. En zo weet je ook zeker dat je alleen betaalt voor de ruimte die je nodig hebt!

Wat kost het?

De prijzen van een opslagruimte bij 1BOX zijn afhankelijk van de grootte van je opslag. Ook is de uiteindelijke prijs afhankelijk van de locatie van de vestiging. Kijk dus vooral eens naar de vestiging bij jou in de buurt en neem contact met ze op. De medewerkers op locatie kunnen je vervolgens alles vertellen over de prijzen van de opslagruimte die bij jou past.

Tip: zo vind je de goedkoopste opslag

Je kunt je misschien voorstellen dat een opslagruimte in het centrum van Amsterdam een stukje duurder is dan een opslagruimte in het oosten van het land. Een opslagruimte dicht bij huis is natuurlijk fijn, omdat je dan altijd snel bij je spullen komt. Maar soms is het het wel waard om wat verder te rijden, zéker als je op zoek bent naar goedkope opslagruimte! Als 1BOX goed bij je past, raden we je aan om het aantal kilometers dat je wil rijden een beetje uit te breiden. Misschien zijn de prijzen een stukje verderop ook wel een stukje lager!

Maar let op: als je regelmatig vanuit Amsterdam naar Drenthe rijdt om je opslagruimte te bezoeken, kan het alsnog snel een dure grap worden. Houd bij het zoeken naar de beste locatie voor jouw opslagruimte dus ook rekening met het aantal keer dat je er verwacht te zijn. En heb je geen auto? Kijk dan ook vooral of er openbaar vervoer stopt in de buurt van jouw goedkope(re) opslag.

Wil je meer tips voor het vinden van goedkope opslag?

Of heb je vragen over wat 1BOX voor jou kan betekenen, waar je minimaal aan moet denken qua kosten of hoeveel opslagruimte je eigenlijk nodig hebt? De experts van 1BOX staan voor je klaar. Neem vooral contact met ons op, we helpen je graag!