Ga je verhuizen of verbouwen? Dan staan je spullen in huis behoorlijk in de weg. Met een externe opslag, zorg je dat jouw inboedel droog, veilig en schoon blijft. Zo huur je tijdelijk extra opslagruimte en heb je altijd toegang tot jouw spullen wanneer jij dat wilt.

 

Voordelen inboedel opslaan

Wanneer je kiest voor externe inboedelopslag brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • De belangrijkste reden voor inboedelopslag? Het is een zeer praktische oplossing bij een verbouwing of een verhuizing. Zo staan meubels en apparaten niet in de weg en kan je ze ook niet beschadigen tijdens schilderen of andere klussen in huis.
  • Je kiest zelf de benodigde ruimte die je nodig hebt: of dit nu een opslagruimte is voor een paar verhuisdozen, of een grote opslag voor je complete inboedel.
  • Inboedel opslaan van A tot Z: van een bankstel tot een bed en van een wandkast tot televisie.
  • Jouw hele inboedel staat veilig, vochtvrij en verwarmd in de opslag.
  • Wil je in de tussentijd toch bij jouw inboedel? Geen probleem, je hebt 7 dagen in de week toegang tot jouw opslagruimte (van 06:00 tot 23:00 uur).

 

Wil je een inboedelopslag huren, voor het veilig en efficiënt bewaren van jouw inboedel? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over onze opslagruimtes? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.