Ga je binnenkort verhuizen en wil je tijdelijk een aantal meubels veilig opslaan? Of heb je een uit de hand gelopen hobby en extra bergruimte nodig? Dan is een garagebox wellicht iets voor jou. Bij 1BOX kun je eenvoudig een moderne garagebox huren in Tilburg. Hierbij kun je kiezen uit verschillende formaten die voor zowel particulier als zakelijk gebruik geschikt zijn. Heb je interesse in een garagebox in Tilburg? Lees dan verder en ontdek alle mogelijkheden bij 1BOX.

Kies voor een garagebox in Tilburg

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Een garagebox bij 1BOX: de voordelen

Ben jij van plan om een garagebox te huren in Tilburg of Oisterwijk? Bekijk dan de onderstaande voordelen:

  • Voor alle doeleinden een passende garagebox: Van meubels tot seizoensspullen.
  • Verschillende formaten mogelijk.
  • Geschikt voor zakelijk- en particulier gebruik.
  • Veilige garageboxen: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Parkeerplaatsen zijn overdekt voor laden en lossen.
  • Ruime openingstijden: van 06:00 tot 23:00, daarbuiten is mogelijk op afspraak.
  • Moderne en schoon.

Alsof de bovengenoemde voordelen nog niet genoeg zijn, geniet je bij 1BOX ook nog van de beste service. Je kan bij onze vestigingen eenmalig gebruik maken van een aanhanger om je garagebox in of uit te laden. Daarnaast hebben we verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat je je waardevolle spullen veilig kan voorraden. Wil je gebruik maken van deze service? Neem dan even contact op met ons garagepark in Tilburg.

Waarom een garagebox huren in Tilburg?

Naast de genoemde voordelen van 1BOX, ligt ons garagepark ook op een goed te bereiken locatie in Tilburg-Noord. Deze locatie is binnen enkele minuten bereikbaar vanuit Tilburg Centrum maar ook vanaf omliggende steden en dorpen is het eenvoudig te bereiken. Dus ook als je graag een garagebox wilt huren in Waalwijk, Kaatsheuvel of Oisterwijk kun je bij ons terecht.

Garageboxen in de buurt

Is een garagebox in Tilburg toch iets te ver weg? Dat is geen probleem. We hebben namelijk ook nog andere garageparken in Noord-Brabant. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze garageboxen in Den Bosch, Eindhoven, Boxtel of Breda. Een garagebox huren doe je het makkelijkst bij 1BOX.

 

Contactinformatie
Ringbaan-Oost 152
5013 CE Tilburg
Nederland
Telefoon: 013-2045080
E-mail: tilburg@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Tilburg