Ga je verhuizen of ben je lekker aan het opruimen, en kun je jouw spullen niet kwijt? Een garagebox van 1BOX is de extra kast die je thuis niet hebt. Hiermee staan je spullen veilig en netjes opgeslagen. Onze garageboxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Voor welke garagebox in Heerlen kies jij?

Kies voor een garagebox in Heerlen

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

De garageboxen van 1BOX zijn zeer populair. Kies je voor een garagebox huren in Heerlen, dan profiteer je van:

  • Diverse garageboxen voor o.a. meubels, verzamelingen en seizoensspullen.
  • Garageboxen in uiteenlopende formaten.
  • Mogelijkheden voor zakelijk en particulier gebruik.
  • Optimale beveiliging: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekt laden en lossen.
  • Zeer ruime openingstijden (standaard van 06:00 tot 23:00, daarbuiten op afspraak).
  • Gereinigde en moderne garageboxen.

Het is fijn als jouw spullen veilig én netjes staan opgeslagen. Hiervoor biedt 1BOX verpakkingsmateriaal aan zoals verhuisdozen en noppenfolie. Natuurlijk begrijpen we dat niet alles in jouw auto past. Daarom leen je bij ons eenmalig gratis een aanhanger als je een garagebox huurt. Zo loopt alles op rolletjes. Neem gerust contact op met 1BOX Heerlen als je interesse hebt.

Waarom een garagebox huren in Heerlen?

Naast bovenstaande voordelen is het goed om te weten dat de garageboxen in Heerlen op een toplocatie liggen. Dicht bij de snelweg en de stad. Zo kun je snel bij je spullen als je daar behoefte aan hebt. De locatie is ook ideaal als je in Hoensbroek, Ganzeweide of Heksenberg woont. Onze garageboxen in Heerlen bereik je met de auto binnen enkele minuten.

Garageboxen in de buurt

Wil je graag een garagebox huren maar is Heerlen net te ver weg? Geen probleem, ook daar hebben we aan gedacht. De opslagruimtes van 1BOX vind je op verschillende locaties in heel Nederland. Naast de garageboxen in Heerlen, kun je bij ons ook terecht in Roermond, Sittard en Venlo. Er zijn dus genoeg opties wanneer je in Limburg woont.

 

Contactinformatie
Beersdalweg 108
6412PE Heerlen
Nederland
Telefoon: 045-8510176
E-mail: heerlen@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Heerlen