Heb je net iets teveel spullen? Ga je verhuizen en wil je je meubels veilig opslaan? Of heb je tijdelijk wat extra ruimte nodig? Dan biedt een garagebox een uitkomst. Bij 1BOX kun je eenvoudig een garagebox huren in Eindhoven. We bieden garageboxen in diverse formaten, geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Kies voor een garagebox in Eindhoven-Best

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

Wanneer je ervoor kiest om een garagebox te huren in Eindhoven-Best dan geniet je van de vele voordelen van 1BOX:

  • Garageboxen voor allerlei doeleinden: van meubels tot autobanden en seizoensspullen.
  • Je kan kiezen tussen verschillende formaten garageboxen.
  • Geschikt voor zakelijk en particulier.
  • Veilig: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Altijd toegankelijk: standaard van 06:00 tot 23:00, daarbuiten mogelijk op afspraak.
  • Schone en moderne garageboxen.

1BOX helpt je graag bij het bij het veilig opslaan van je spullen. Naast een veilige opslag kun je bij ons ook terecht voor verpakkingsmateriaal om waardevolle spullen te voorraden. Een aanhanger nodig? Ook dat is mogelijk. Een aanhanger is gratis te gebruiken wanneer je een van onze garageboxen huurt. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met 1BOX Eindhoven-Best.

Waarom een garagebox huren in Eindhoven-Best?

Naast de vele voordelen van een garagebox bij 1BOX is Eindhoven-Best ook nog eens een toplocatie. Het garagepark ligt namelijk in Best, naast Eindhoven. Dit is nog geen 10 km van het centrum van Eindhoven vandaan. Zeker wanneer je een garagebox wilt huren rond Eindhoven Woensel is dit een mooie locatie. Ook vanaf Veldhoven, Oirschot of Son is het garagepark goed te bereiken. Het garagepark ligt namelijk vlakbij de snelweg, ideaal! Op zoek naar een garagebox in Eindhoven? Kies dan voor de garageboxen van 1BOX!

Garageboxen in de buurt

Wil je graag een garagebox huren maar is Eindhoven net te ver weg? Dat is geen probleem! Bij 1BOX hebben we namelijk verschillende locaties in heel Nederland. Naast de garageboxen in Eindhoven, kun je bij ons ook terecht voor garageboxen in Den Bosch, Boxtel, Tilburg of Bergen op Zoom. Er zijn dus meerdere locaties mogelijk wanneer je in Noord-Brabant woont.

 

Contactinformatie
Industrieweg 220
5683CH Best
Nederland
Telefoon: 0499-377562
E-mail: best@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Eindhoven-Best