Gebruik je een auto niet dagelijks? Wil je een oldtimer stallen? Of ga je voor een paar maanden weg en wil je jouw auto ergens stallen? Er zijn vele redenen om voor een autostalling te kiezen. Bij 1BOX huur je een veilige en overdekte autostalling, voor een vaste maandelijkse prijs.

 

Voordelen auto stallen

Wanneer je kiest voor een externe auto opslag brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Je bespaart ontzettend veel ruimte in jouw garage, of op jouw oprit.
  • Ideaal voor oldtimers, aanhangers of wanneer je een auto (tijdelijk) niet veel gebruikt.
  • Voor autostalling betaal je een vast maandelijks bedrag, zonder verrassingen. We garanderen je de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
  • 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar toegankelijk. Standaard van 06:00 tot 23:00 uur, langere openingstijden op afspraak. Zo kan je altijd bij jouw auto wanneer je deze nodig hebt.
  • Veilige auto opslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole.

 

Auto stallen bij 1BOX in Goes of Rijswijk

Wil je een autostalling huren, voor het veilig stallen van jouw auto? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres.
Wij bieden momenteel de mogelijkheid aan om jouw auto te stallen in Goes of Rijswijk.

 

Heb je vragen over auto opslag?
Neem dan contact op met onze store manager in Goes of Rijswijk om jouw auto te stallen.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.