Wat is Self-Storage?

Self-Storage is in principe een uitbreiding van je huis, garage, schuur of zaak; een schone, droge en veilige ruimte in een opslagfaciliteit, die wordt gebruikt om bezittingen zo lang als nodig is op te slaan.

Hoe werkt het?

5 eenvoudige stappen!

Zoek naar de dichtstbijzijnde 1BOX Self Storage locatie.

Bepaal wat je graag op wilt slaan en neem contact op met een van onze managers.

Selecteer en reserveer een unit (vrijblijvend!) – hetzij online, telefonisch of op de locatie.

Bezoek de vestiging om de unit en de rest van de vestiging te bekijken, en een contract te ondertekenen.

Open de unit en sluit je waardevolle bezittingen erin op!

Maatgids voor Self-Storage

De 1BOX opslaglocaties bieden een grote verscheidenheid aan opslagunits; van kleine opbergkasten tot grote units die groot genoeg zijn voor een huis of bedrijf. Het selecteren van de juiste grootte van de opslagunit is een cruciaal onderdeel van het proces. Je wilt immers niet betalen voor meer ruimte dan je nodig hebt en je wilt zeker niet te weinig ruimte voor je spullen hebben.

Gelukkig zijn er een aantal gemakkelijke manieren om van tevoren te bepalen welke maat het beste is – of om tenminste een idee ervan te krijgen. Begin door een inventaris van je bezittingen te maken. Tel op hoeveel dozen of plastic opslagbakken je zult opslaan, en welke apparaten en meubels, en maak een lijstje van vreemd gevormde of niet-stapelbare voorwerpen.

Zodra je een inventaris hebt gemaakt, kan een van onze deskundigen waarschijnlijk een bepaalde maat adviseren. Je kunt de grootte ook schatten door je bezittingen op de oprit of in de garage op te stapelen zoals je dat ook in een opslagruimte zou doen. Gebruik een meetlint om de afmetingen van de stapel te bepalen en vergelijk deze met de beschikbare afmetingen van de opslagunits.

 

Self-Storage tariefgids:

De tarieven variëren per locatie, zodat het tarief is afgestemd op de markt. Zoek naar de dichtstbijzijnde vestiging om daar de beschikbare units en tarieven te bekijken. Of neem contact op met een van onze vriendelijke managers!

 

Hoe veilig is mijn unit?

We nemen het beveiligen van al onze faciliteiten en je bezittingen erg serieus. Al onze opslagfaciliteiten bieden de volgende beveiligingsfuncties om je bezittingen te beschermen:

  • Een digitaal bewakingssysteem dat alle activiteiten op onze terreinen 24 uur per dag registreert;
  • Met een wachtwoord beveiligde toegang: al onze faciliteiten maken gebruik van een toegangssysteem waarbij klanten en werknemers die het pand betreden een unieke toegangscode moeten invoeren bij poorten en deuren;
  • Beveiliging en verlichting met bewegingssensoren op ALLE terreinen;
  • Een goed onderhouden pand en terrein;
  • Managers op locatie die elke dag controles uitvoeren.

 

Wat kan ik als klant doen om mijn waardevolle spullen veilig te houden?

  • Voor de juiste veiligheid maken wij gebruik van een cilinderslot
  • Sla niets op in de unit dat niet gedekt wordt door de verzekering: contant geld, mooie sieraden, enz. Neem voor vragen over de verzekering contact op met een van onze managers.
  • Houd een actuele inventaris bij van de voorwerpen in de opslagunit.
  • Geef aan niemand de toegangscode of sleutel.
  • Sluit een betaalbare 1BOX-verzekering voor zelfopslag af, specifiek voor jouw opslagunit.

 

Wanneer heb ik toegang tot mijn unit?

Je kunt de unit altijd, 24 uur per dag betreden. 1BOX geeft je een toegangscode, zodat je de opslagruimte ook na de sluitingstijd van het kantoor van de faciliteit en buiten de normale werkuren kunt betreden.

Bekijk onze Virtuele weergave van binnen!