Ben je op zoek naar self storage? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Het concept van self storage is eenvoudig: je huurt bij ons een opslagruimte, om zelf goederen of producten in op te slaan.

 

Voordelen van self storage

Self storage brengt vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Zelf bepalen van de grootte van de opslagruimte en wat je opslaat
  • 365 dagen per jaar, 7 dagen per week toegankelijk
  • Al jouw spullen veilig in opslag
  • Ideaal voor tijdelijke opslag, maar ook voor een langere periode

 

Tijdelijke opslag: particulier & zakelijk

Self storage biedt zowel uitkomst voor particuliere als zakelijke gebruikers. Voor particulieren is self storage huren bijvoorbeeld handig bij een verbouwing of verhuizing, maar ook voor het opslaan van spullen zoals autobanden, motoren of tuingereedschap. Voor zakelijke gebruikers is self storage een uitkomst bij ruimtegebruik voor bedrijfsvoorraden en archieven.

 

Self storage bij 1BOX

Wil je meer weten over self storage bij 1BOX?

Neem dan contact met ons op.
Onze specialisten helpen je graag verder met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.