Opslagruimte te huur: de opmars van self storage

Opslagruimte te huur: de opmars van self storage

Werk jij tegenwoordig ook steeds meer thuis? Je bent zeker niet de enige. Door de coronapandemie is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Maar hoe zorg je nu voor een goede thuiswerkplek? Waar laat je toch die spullen uit die kamer die je nodig hebt voor jouw bureau? Self Storage is de ideale oplossing en dát hebben velen voor u al ontdekt. Door het noodgedwongen thuiswerken heeft Self Storage een sterke groei doorgemaakt. Ook 1BOX is explosief gegroeid. Benieuwd naar de ontwikkelingen in de Self Storage en naar de plannen van 1BOX? In dit artikel lees je er alles over!

Geschreven door
Thijs
Geschreven op
01-04-2022

 Steeds meer mensen willen extra ruimte

Heel even thuis op de bank werken kan best, maar als je langere tijd thuis werkt, is een goede werkplek wel een noodzaak. Om ruimte te creëren neemt het aantal huishoudens dat spullen in een opslagruimte buitenshuis stalt flink toe. Toch heeft niet alleen de coronapandemie ervoor gezorgd dat de vraag naar opslagruimte is toegenomen. We willen, al dan niet noodgedwongen, kleiner wonen, nieuwe woningen ontberen een berging of schuur en bovendien verhuizen we massaal naar de stad. Wat de situatie ook is. In alle gevallen zal je goed moeten kijken naar de indeling van de woning.

De oplossing? Self Storage, zo blijkt óók uit dit artikel van RTL Nieuws. En dat is eigenlijk ook best logisch: hoeveel spullen heb je niet in huis die je niet dagelijks gebruikt? Kerstspullen, wintersportspullen of misschien wel een tent: handig om te hebben, maar het neemt veel ruimte in beslag. Een opslagruimte huren bij 1BOX is de ideale oplossing!

 

1BOX biedt dé oplossing voor extra opslagruimte

Ben jij ook op zoek naar extra opslagruimte voor je spullen? Dan ben je bij 1BOX aan het goede adres. Door de grote opmars van Self Storage is ook 1BOX enorm gegroeid en kun je op veel plaatsen in het land een 1BOX opslagruimte huren. Afgelopen jaar heeft 1BOX nieuwe vestigingen geopend in Breda en Tilburg en voor komend jaar hebben we nog veel meer op de planning staan.

Dit jaar opent 1BOX nog 3 extra vestigingen in Barendrecht, Den Haag en Utrecht. Daar zal het echter niet bij blijven. Om ervoor te zorgen dat het huren van opslagruimte zo makkelijk mogelijk wordt, groeit 1BOX nog verder door. Onze ambitie? Minimaal 5 vestigingen per jaar te blijven groeien.

 

Huur de ruimte die bij je past

Of je nu een kleine opslagruimte wilt huren voor de wintersportspullen of juist een grote voor de complete inboedel: bij 1BOX kun je een opslagruimte huren die bij je past. Zie het als de extra kast die je thuis niet hebt! En door de groei die wij op dit moment doormaken weet je zeker dat je, om bij je spullen te komen, niet ver hoeft te reizen. Benieuwd waar we na onze nieuwe vestiging in Breda als eerste zullen openen? Volg ons op Facebook en houd onze website in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte!

Heb je in de tussentijd vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze Self Storage experts staan graag voor je klaar.