fbpx
Archiefopslag

Archiefopslag

Als ondernemer bent u verplicht uw administratie zeven jaar te bewaren. Dit kan veel ruimte in beslag nemen binnen uw onderneming. Wilt u meer ruimte binnen uw bedrijf? Dan is externe archiefopslag dé oplossing! Door uw dossiers veilig extern op te bergen heeft u meer ruimte op uw bedrijfslocatie. Uw archief hoeft immers niet binnen handbereik te zijn.

Archiefopslag bij 1Box
1Box biedt diverse opslagunits voor bedrijven die alle dagen van de week toegankelijk zijn. Bij 1Box slaat u uw vertrouwelijke documenten veilig, droog en optimaal beveiligd op. U wilt natuurlijk niet dat er iets met uw dossiers gebeurt. Zowel de locatie, ons pand als alle opslagruimtes zijn beveiligd voor een optimale veiligheid van uw archief. Zo is het pand goed beveiligd met camerabeveiliging, brandbeveiliging, alarmering en brandblussers. Uw dossiers zijn dus in goede handen. Daarnaast worden door vochtregulering de opslagruimtes droog gehouden. Met uw persoonlijke toegangscode en beveiligingssleutel heeft u 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte. Omdat alleen u (of uw medewerkers) een sleutel van de opslagunit hebben, kan niemand anders bij uw bedrijfsdossiers, ook 1Box niet.

Zakelijke opslag
Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw archiefopslag, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg van €50,- (dat voor alle units gelijk is) en kunt u uw opslagruimte binnen 1 week opzeggen! Wij van 1Box houden het graag simpel en staan dan ook voor gemak en laagdrempeligheid. En met onze voordelige all inclusive prijs komt u niet voor verrassingen te staan als inschrijfkosten en andere bijkomende kosten (bedrijven betalen BTW). Kijk ook eens naar onze andere mogelijkheden voor zakelijke opslag om ruimte binnen uw bedrijf te creëren. Bereken meteen de ruimte die u nodig heeft en reserveer uw opslagruimte!

De voordelen van archiefopslag bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij archiefopslag huren? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!