Tijdelijke opslagruimte nodig? Dit is de oplossing!

Tijdelijke opslagruimte nodig? Dit is de oplossing!

Iedereen maakt het in zijn leven wel eens mee. Je gaat verhuizen en hebt tijdelijke opslagruimte nodig voor je inboedel, je trekt tijdelijk bij je ouders in en wil je eigen spullen opslaan of je hebt zoveel spullen verzameld dat het niet meer allemaal in je huis past. Wat je reden ook is, wij geven je vandaag de ideale oplossing voor tijdelijke opslagruimte, inclusief een flinke dosis tips & tricks!

Geschreven door
Kim Kes
Geschreven op
03-11-2021

 

Tijdelijke opslagruimte huren: waar moet je op letten?

De eerste vraag die je moet beantwoorden als je op zoek gaat naar extra opslagruimte, is hoeveel opslagruimte je daadwerkelijk nodig hebt. Wil je maar een paar spullen opslaan? Dan is een enorme garagebox natuurlijk overbodig. Kijk dus eerst hoeveel meubels / spullen je wil opslaan en pak je meetlint erbij. Door de afmetingen op te schrijven kun je makkelijker inschatten hoe groot jouw tijdelijke opslagruimte precies moet zijn.

Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de beveiliging van de opslagruimte. Is er 24/7 camerabewaking of is er altijd iemand aanwezig? Wel zo fijn als je waardevolle spullen wil opslaan! De opslagruimtes van 1BOX zijn beveiligd met een ultramodern camera- en toegangssysteem. We monitoren onze ruimtes 24/7, waardoor je zeker weet dat jouw spullen veilig zijn. Daarnaast zijn de opslagruimtes schoon en droog, waardoor je minder risico loopt dat jouw inboedel, meubels of andere spullen beschadigd raken. Handig!

 

De voordelen van een tijdelijke opslagbox van 1BOX

1BOX levert self storage opslagruimtes. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het laden en lossen in jouw nieuwe opslagruimte. Maar sta je er dan helemaal alleen voor? Zeker niet! Bij 1BOX zijn genoeg mensen die je kunnen helpen. Elke vestiging heeft dus experts in huis die je kunnen voorzien van het juiste advies. Voor het laden en lossen hebben we beveiligde en overdekte plaatsen, zodat je spullen in optimale conditie blijven.

En heb je inpakmateriaal als verhuisdozen of noppenfolie nodig? Geen probleem! Dit is beschikbaar op al onze locaties.

 

De juiste opslagruimte voor al je spullen - groot of klein

Hoeveel spullen je ook kwijt wil in je nieuwe tijdelijke opslagruimte, 1BOX heeft de inboedelopslag die bij jou past. We hebben een locker van 1 m2 voor al je kleine spullen, maar ook een tijdelijke opslagruimte die groot genoeg is voor je spullen uit je slaapkamer. En wil je je volledige inboedel van een appartement met meer dan 3 slaapkamers opslaan, bijvoorbeeld omdat je gaat emigreren of een lange reis gaat maken? Ook dat kan! Onze extra large opslagruimtes zijn groter dan 13 m2. Hier vind je de opslagruimte die bij jou past, op een locatie bij jou in de buurt.

 

Meer weten over tijdelijke opslagruimte?

Bij 1BOX kun je altijd rekenen op vakkundig advies van echte vakmensen. Je kunt contact met ons opnemen of direct een locatie bij jou in de buurt zoeken. We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van antwoorden op al je vragen!