Alles uit de kast voor Kerst, maar geen ruimte voor kerstspullen opbergen? Zo fix je dat!

Alles uit de kast voor Kerst, maar geen ruimte voor kerstspullen opbergen? Zo fix je dat!

Tel jij elk jaar sinds het begin van de zomer al af naar Kerst? Weet jij precies hoeveel weken het nog duurt en kun jij niet wachten tot Mariah Carey weer uit de speakers knalt? Dan wil jij vast en zeker ook alles uit de kast halen als het om kerstdecoratie gaat. Maar wat als je een klein huis hebt of op kamers woont? Goed nieuws: ook dan kun je gewoon alles uit de kast halen. In dit artikel vertellen wij je hoe!

Geschreven door
Kim Kes
Geschreven op
21-10-2021

Het hele jaar door wonen in een kerstdorp? Dat hoeft dus niet

Misschien droom je ervan om je huis rond Kerst om te kunnen toveren tot het kerstdorp van de Intratuin. Ons lijkt het ook wel wat. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je de rest van het jaar toch liever een ‘normale’ inrichting hebt. Maar met een oneindig lange kerst wishlist en een beperkte hoeveelheid opbergruimte kan het nog wel eens lastig zijn om hier balans in te vinden.

Kerstspullen opbergen? Gelukkig is er een oplossing: huur extra opslagruimte!

Met opslagruimte van 1Box kun je al je kerstspullen opruimen, zonder dat je daar je huis voor hoeft te vullen! Bij 1BOX vind je verschillende opslagunits, van een extra opbergkastje voor je kerstballen en slingers tot een opbergkast die zo groot is dat je het hele assortiment van de Intratuin erin kwijt zou kunnen. Voor elke kerstfan hebben we dus een passende oplossing.

Weet je niet zo goed hoeveel ruimte je nodig hebt voor je kerstspullen? Onze deskundigen helpen je met alle liefde. Als je een lijstje maakt van alle kerstspullen die je hebt, kunnen wij je vervolgens helpen aan het juiste formaat.

Psst… Er is nog een bijkomend voordeel! 

De weken na Kerst zijn alle kerstspullen vaak in de aanbieding. Grote kans dat je je hier de afgelopen jaren niet hebt door laten verleiden. Je hebt immers al genoeg kerstspullen… Maar nu je extra opslagruimte hebt gehuurd via 1BOX, hoef je je natuurlijk niet meer in te houden! Toffe kerstbal gespot in de zomer? Of toch nog even extra slingers aanschaffen voor volgend jaar? Inslaan die handel! Je hebt nu immers toch ruimte zat. Enneh, ben je iets té veel los gegaan met het kerstshoppen? Dan huur je toch gewoon een grotere opslagruimte voor het kerstpullen opruimen. Alles uit de kast halen voor Kerst was nog nooit zo praktisch!