Winterstalling voor motor

De winter komt er weer aan, een periode voor veel motorrijders om de motor een tijdje niet meer te gebruiken. Maar wat doe je met de motor in deze periode? Bij 1BOX kun je gebruik maken van een veilige en betaalbare motorstalling.

Geschreven door
1BOX_RIFF
Geschreven op
29-10-2020

De voordelen van een motorstalling

Wanneer je kiest voor een motorstalling tijdens de winterperiode brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rijtje:

✓ De motor neemt geen onnodige ruimte in garage, kelder of andere plek in

✓ De motor is compleet veilig in een opslagruimte. Als klant ben je de enige met toegang tot de opslagruimte, met een sleutel voor de ruimte zelf en een persoonlijke toegangscode voor het gebouw. Onze opslagruimtes voldoen daarnaast aan de hoogste brand- en inbraakeisen

✓ Een motor opslag is bereikbaar van 06:00 tot 23:00 uur, op alle dagen van de week. Mocht je de motor tussendoor toch willen gebruiken is dit dus altijd mogelijk

✓ Je bent een vast bedrag per maand kwijt voor de opslagruimte

✓ Je bepaalt zelf hoe lang je de motorstalling gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld alleen in de koude wintermaanden december en januari zijn, de hele winter of zelfs een heel jaar

Conclusie, met een motor opslag kies je voor een combinatie tussen veiligheid en gemak. Daarnaast hou je thuis ook nog eens veel ruimte over.

Tips winterstalling motor

Bij het opslaan van een motor zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. We zetten 3 handige tips voor je op een rijtje:

  1. Zorg voor een motor met een lege tank. Als er veel brandstof in zit, is er kans op brandgevaar. Veiligheid boven alles!
  2. De accu is een van de meest gevoelige onderdelen van de motor. Haal de accu los en sluit deze aan op een druppellader
  3. Maak daarnaast de motor, voordat deze de motor opslag ingaat, grondig schoon. Roest is in veel gevallen weg te halen met schuurpapier. Ook is het slim om alle elektronica en kabels in te spuiten, om corrosie en ophoping van vocht te voorkomen.

Motor opslag huren? Kies voor 1BOX

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een motorstalling? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een offerte aan. Je ontvangt dan binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte. Er is altijd een self storage opslagruimte bij jou in de buurt.