Opslag voor een uit de hand gelopen hobby

Als je een echte autoverzamelaar bent maar de hobby dreigt uit de hand te lopen vanwege ruimtegebrek, dan kun je ervoor kiezen om een deel van de oldtimer collectie te verkopen. Voor veel hobbyisten zal dit een pijnlijk besluit zijn want welke bolide gaat de deur uit? Een andere optie is om meer ruimte te creëren door opslagruimte te huren. Extra opslagruimte is niet alleen handig voor auto’s maar kan van toepassing zijn op iedere ambacht of hobby die meer ruimte vereisen.

Geschreven door
1BOX_RIFF
Geschreven op
29-10-2020

Locatie is alles

De belangrijkste eigenschap van een opslagruimte voor je hobby is de locatie. Wanneer je te ver moet rijden zal de hobby na verloop van tijd tegen gaan staan en zal het geen lang leven zijn gegund. 1Box heeft verschillende vestigingen verspreid over het zuiden, oosten en westen van het land dus voor vrijwel ieder gewest een plekje. Met een opslagruimte op rijafstand kun je dus ruimte in huis vrijmaken zonder je passie ervoor op te hoeven geven.

Alles voor jouw hobby

Wat je hobbydoelen ook zijn, je kunt ze gemakkelijker bereiken door de materialen te verplaatsen naar een beveiligde en hoge kwaliteit opslagruimte. Dus of je nu modelauto’s spaart of oldtimers, bij 1Box ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ruimtes huren van mini opslag tot garagebox.