Handige opslag oplossingen voor studenten

Handige opslag oplossingen voor studenten die in het buitenland gaan studeren! We hebben in Nederland diverse universiteiten en hogescholen, maar studenten blijven niet voor altijd dicht bij huis wonen wanneer zij gaan studeren. Veel studenten kiezen er voor om in het buitenland te gaan studeren. Als je als student van plan bent om een deel van je opleiding in het buitenland te volgen is het handig om je meubilair en andere spullen veilig op te bergen. Daarvoor is een self storage de perfecte oplossing!

Geschreven door
1BOX_RIFF
Geschreven op
29-10-2020

Waarom is een self storage een goed idee?

Opslagruimtes bieden diverse voordelen voor reizende studenten, waaronder de volgende:

 • Opslagruimte huren is betaalbaar. Een kleine maandelijkse vergoeding zal niet ten koste gaan van je beperkte budget. Je kunt er tevens voor kiezen om de ruimte te delen met een andere student om kosten te besparen.
 • Je hoeft je spullen niet bij je ouders neer te zetten. Hierdoor blijven je privacy en gevoel voor stijl in tact wanneer je terug komt van je buitenlandse avontuur.
 • Je hebt keuze uit verschillende groottes. Kleine opslagruimtes zijn beschikbaar zodat je niet betaalt voor ruimte die je toch niet gebruikt.
 • Je spullen stinken niet wanneer je ze weer ophaalt. De ruimtes zijn geconditioneerd om te voorkomen dat er problemen ontstaan met de luchtvochtigheid.

Verhuistips voor je opslagruimte

Door je spullen goed te verpakken zullen je bezittingen onbeschadigd blijven en is het makkelijker om de benodigde spullen terug te vinden wanneer je teruggekeerd van je buitenlandse avontuur. Bij deze geven we je alvast enkele tips voor het verhuizen van je spullen:

 • Plaats meubels en apparaten die je niet nodig hebt achterin de opslagruimte. Bedek ze met katoenen lakens om krassen en stofophoping te voorkomen.
 • Houd muziekinstrumenten en elektronische apparaten aan de voorkant waar ze gemakkelijk gevonden kunnen worden.
 • Scan belangrijke papieren documenten in en pak ze goed afgesloten in waterdichte dozen in. Plaatst deze als laatste in de opslagruimte, zodat je makkelijk bij de papieren kunt wanneer je ze nodig hebt.
 • Verpak boeken in stevige dozen op plastic bakken en plaats deze op de grond. Dozen met breekbare voorwerpen mogen daarentegen nooit onder iets zwaars worden geplaatst.
 • Gebruik veel noppenfolie of zacht papier om breekbare artikelen te beschermen.
 • Kies een maximale beveiliging om diefstal en inbraak te voorkomen.
 • Overweeg om je ouders of vertrouwde vrienden toegang te geven tot de opslagruimte. Wanneer je een opgeslagen document nodig hebt terwijl je studeert in het buitenland, kan dit je veel kopzorgen besparen!

Voor meer informatie over het huren van een opslagruimte kun je bij 1Box terecht. Wij ontzorgen je door je bezittingen veilig en comfortabel op te slaan in één van onze opslagruimtes.