1BOX Self-Storage stelt Jasper Bos aan als mede Managing Director

1BOX Self-Storage stelt Jasper Bos aan als mede Managing Director

Utrecht, 12 mei 2023 – 1BOX Self-Storage heeft Jasper Bos aangesteld als mede Managing Director. Met de aanstelling wil 1BOX Self-Storage de volgende stap zetten in haar groeistrategie om verder door te groeien naar één van de grootste aanbieders van flexibele opslagruimtes in Nederland. Bos werkte hiervoor bij woningverhuurder Heimstaden waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de integratie van het bedrijf binnen de Nederlandse woningmarkt. Bos werkt nauw samen met oprichter Jan P. Bikker, als Managing Director. Bos (1984) kijkt ernaar uit om 1BOX Self-Storage verder te professionaliseren en klaar te maken voor de volgende groeifase. “Self storage is een enorme groeimarkt in Nederland. Steeds meer mensen en bedrijven zien de voordelen in van de flexibele opslag van inboedel en producten. Ik zie zeer veel potentie om ons aanbod in de komende jaren verder uit te breiden.”

Geschreven door
Thijs
Geschreven op
12-05-2023

 

Bos heeft meer dan vijftien jaar ervaring binnen de vastgoedsector en een Master in Real Estate (MSRE). Hij was eerder als Investment/Asset Manager verantwoordelijk voor de woningportefeuille van Blackstone die in 2019 werd verkocht aan woningverhuurder Heimstaden. Hij werd daarna door Heimstaden aangesteld als Country Manager om de integratie vorm te geven en vervolgens als Head of Asset Management. Van 2008 tot 2014 was Bos als Asset Manager bij Urban Interest verantwoordelijk voor de woningportefeuille van het bedrijf in heel Nederland.

 


28 opslaglocaties in Nederland
1BOX Self-Storage werd in 2017 opgericht door Jan P. Bikker die daarvoor al jaren werkzaam was in de wereld van self storage. Onder zijn leiding ging het bedrijf in 2019 een joint venture aan met 1BOX Group en werden diverse self storage bedrijven overgenomen, waaronder Kubox in 2022. 1BOX Self-Storage groeide zo door naar 28 opslaglocaties verspreid over heel Nederland. Bikker is tevens voorzitter voor de brancheorganisatie NSSA en zet zich hierbij in voor professionalisering en certificering van haar leden.

 

Bikker is erg verheugd met de aanstelling van Bos om de volgende groeifase van 1BOX vorm te geven. “Jasper is een enorm ervaren en gedreven vastgoedprofessional die bij zijn vorige bedrijf Heimstaden heeft laten zien in korte tijd een flinke groei te realiseren. Dat wij hem hebben kunnen aanstellen is een geweldige stap die precies past in de ambitie die we met 1BOX Self-Storage voor ogen hebben.”

 

Meer samenwerken met vastgoedeigenaren en ontwikkelaars
1BOX Self-Storage zal de komende tijd niet alleen bestaande gebouwen transformeren tot opslaglocatie, maar zal daarnaast zelf ook nieuwe locaties ontwikkelen. Bovendien werkt 1BOX Self-Storage samen met projectontwikkelaars om in appartementencomplexen een self storage te realiseren zoals dit onlangs in Den Haag al is gerealiseerd.

 

Bos: “Als we bestaande panden en projecten op die manier kunnen inzetten, is dat vanuit duurzaamheid natuurlijk de mooiste optie. Ik zal daarom ook de komende tijd hard op zoek gaan naar vastgoedeigenaren en ontwikkelaars die met ons mee willen denken en mee willen groeien. Mijn bestaande contacten in de vastgoedwereld komen daarbij goed van pas, maar we staan altijd open voor nieuwe partijen.”

 

Jeff Evans, President van 1BOX Group, is ervan overtuigd dat de groeiambities van 1BOX met de komst van Bos gehaald worden.  “Ons doel is om binnen een korte periode de huidige portefeuille verder uit te breiden. Wij zien in Jasper Bos de ideale persoon om het geweldige werk samen met Jan P. Bikker uit te voeren.”

Jasper Bos