1BOX Self Storage: het eerste self storage bedrijf in Nederland dat volledig CO2-neutraal opereert

1BOX Self Storage: het eerste self storage bedrijf in Nederland dat volledig CO2-neutraal opereert

UTRECHT - 1BOX Self Storage, aanbieder van particuliere en zakelijke opslagruimtes, treedt naar buiten met een ambitieus verduurzamingsbeleid. Het bedrijf opereert CO2-neutraal sinds 2021 en loopt voorop in de industrie door de aankondiging van de samenwerking met Ecoteers.

Geschreven door
Thijs
Geschreven op
14-04-2022

1BOX Self Storage is een snelgroeiende aanbieder van opslagruimtes. Het bedrijf biedt beveiligde opslagruimtes aan voor kleine bezittingen zoals autobanden tot grote bezittingen zoals een inboedel van een volledige woning. Hiermee speelt het bedrijf in op de groeiende behoefte aan self storage in Nederland.

1BOX Self Storage heeft een sterke duurzaamheidsambitie, dat het bedrijf in de vierde maand van 2022 naar buiten brengt. Vorig jaar heeft 1BOX Self Storage haar volledige uitstoot gecompenseerd door het investeren in CO2 compensatie. Het bedrijf heeft 2,7 miljoen ton CO2 gecompenseerd door het tegengaan van de ontbossing van 7.000 hectares.

 

De ondernemers achter 1BOX Self Storage slaan de handen ineen met het duurzame marketingbureau Ecoteers om samen een eigen bos met bomen aan te leggen in Nederland. Dit wordt gedaan op basis van de voetafdruk van de gebouwen. 1BOX Self Storage gaat zich inzetten om het aantal geplante bomen te laten stijgen. 1BOX Self Storage stelt zich op als leider in de self storage markt met een volledige focus op duurzaamheid.

 

Over 1BOX Self Storage
Met de krapte op de woningmarkt is woonruimte in Nederland steeds waardevoller en daalt het aantal beschikbare woonruimte per persoon. 1BOX Self Storage biedt hiervoor een oplossing door het aanbieden van opslagruimtes in heel Nederland. Dankzij het flexibele beleid kunnen gebruikers al vanaf 1m2 een opslagruimte huren.

 

Zo is er ruimte voor administratie en archieven, maar kan er in de grotere opslagruimtes ook een volledige inboedel worden opgeslagen. De minimale huurtijd betreft slechts één maand. 1BOX Self Storage biedt hiermee een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor een gebrek aan opslagruimte.