Maak je gebruik van pallets voor verzending? Maar kom je net wat ruimte tekort om alle pallets te stallen? Kies er dan voor om een externe palletopslag te huren. Zo heb je altijd een flexibele oplossing voor meer opslagruimte.

 

Voordelen palletopslag

Wanneer je kiest voor een externe opslag voor pallets brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Je kiest zelf de opslagruimte die je nodig hebt voor pallets: of dit nu gaat om 5 stuks of 50 stuks.
  • Heb je soms tijdelijk wat extra ruimte nodig voor pallets, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere piekmomenten? De minimale huurperiode van een opslagruimte is 1 maand. Je kan daarnaast altijd kiezen voor een kleinere of grotere box wanneer dit nodig is.
  • Jouw pallets staan compleet beveiligd in de opslag: met non-stop camerabeveiliging en een persoonlijke toegangscode.
  • Altijd toegang: 365 dagen per jaar, 7 dagen per week. De standaard tijden zijn van 06:00 tot 23:00, in overleg kan dit uitgebreid worden.

 

Palletopslag bij 1BOX

Wil je een palletopslag huren, voor het veilig bewaren van jouw pallets? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over palletopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.