Opslag vertegenwoordigers

Opslag vertegenwoordigers

Vertegenwoordigers zijn vaak onderweg en niet aanwezig op de bedrijfslocatie. Het is handig als vertegenwoordigers benodigdheden bij de hand hebben. In de auto liggen benodigde goederen niet altijd veilig en een volle auto is niet ideaal voor een vertegenwoordiger. Op en neer rijden naar de bedrijfslocatie is ook niet altijd een optie vanwege de afstand of een tekort aan tijd. Bespaar reistijd én reiskosten door spullen veilig en vertrouwd op te slaan bij een opslagplaats in de buurt van het werkgebied van de vertegenwoordiger. Door goederen op te slaan bij 1Box bent u er zeker van dat alles veilig, droog en optimaal beveiligd opgeborgen is. Zo heeft uw vertegenwoordiger meer ruimte en tijd én bespaart u als ondernemer reistijd en reiskosten.

Opslag voor vertegenwoordigers bij 1Box
1Box biedt diverse opslagunits voor bedrijven die 7 dagen per week toegankelijk zijn. Met een persoonlijke toegangscode en beveiligingssleutel kan uw vertegenwoordiger alle dagen van de week bij de opslagruimte. Alleen uw vertegenwoordiger heeft een sleutel van de opslagunit, er kan dus niemand anders bij de opgeslagen spullen, ook 1Box niet.

Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslag, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u uw opslagruimte binnen 1 week opzeggen! Wij staan voor laagdrempeligheid en gemak en denken graag met u mee voor een oplossing op maat. Wilt u meer ruimte binnen uw bedrijf? Kijk dan ook eens naar de andere mogelijkheden voor zakelijke opslag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De voordelen van opslag voor vertegenwoordigers bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij opslag voor vertegenwoordigers? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!