Bij een magazijn denken we meestal gelijk aan ontzettend grote distributiecentrum. Kan je als bedrijf toch wat meer opslagruimte gebruiken, maar dan op een kleinere schaal en waarbij je alle flexibiliteit hebt? We hebben het antwoord voor je: een opslag bij 1BOX! We bieden zakelijke opslagruimtes, zodat jij extra magazijnruimte eenvoudig kunt huren. Bij onze opslagboxen kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en een goede prijs.

 

Voordelen magazijn huren

Wanneer je kiest voor een extern magazijn brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Geen lange huurcontracten of ruimtes die je niet gebruikt: je huurt bij ons flexibel (vanaf 1 maand) en kiest precies de ruimte die je zelf nodig hebt.
  • Altijd toegang: 7 dagen per week, tussen 06:00 en 23:00 uur. Langere openingstijden zijn in afspraak mogelijk.
  • Veilige opslag van jouw spullen: 24/7 camerabewaking en alleen jij hebt toegang tot jouw opslagruimte.
  • Zowel tijdelijke als langdurige magazijn opslag, ideaal om bijvoorbeeld piekdruktes op te vangen.

 

Magazijnruimte huren bij 1BOX

Wil je als bedrijf magazijnruimte huren? Dan ben je bij 1Box aan het juiste adres. Er is altijd een 1BOX vestiging bij jou in de buurt. Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je producten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten voor advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.