Ben je op zoek naar een veilige ruimte om je archief op te slaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. We zijn expert op het gebied van zakelijke opslag, waarvan archiefopslag een belangrijk deel uitmaakt. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt om documenten op te slaan, bij ons huur je een opslagbox in de gewenste maat. Zo is jouw administratie veilig, droog en op orde!

 

Voordelen archiefopslag

Wanneer je kiest voor een externe archiefopslag brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Stapels mappen en papieren op kantoor? Met een opslagruimte los je dit allemaal op! Zo kan je administratie veilig bewaren, zonder dat het kostbare ruimte in jouw bedrijfspand inneemt.
  • Als bedrijf heb je te maken met een wettelijke bewaarplicht van administratie. Je hebt deze niet binnen handbereik nodig, maar documentatie moet wel toegankelijk zijn wanneer nodig.
  • Heb je tussentijds toegang tot jouw administratie nodig? Geen probleem. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegankelijk.
  • Veilige archiefopslag met 24/7 camerabewaking en toegangscontrole.

 

Archief opslaan bij 1BOX

Wil je als bedrijf veilig documenten opslaan? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een 1BOX vestiging bij jou in de buurt. Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je documenten? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten voor advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.