fbpx
Zakelijke opslag

Zakelijke opslag

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar zakelijke opslagruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden opslagruimtes voor bedrijven in verschillende formaten voor diverse doeleinden als voorraadopslag, dossier- en archiefopslag, seizoensopslag van seizoensgebonden goederen, zomer- en winterbandenopslag en bijvoorbeeld tijdelijke opslag indien u naar een nieuw pand gaat verhuizen. Door ruimte te creëren binnen uw onderneming staat niemand iets in de weg en zorgt u voor een optimale werkomgeving.

Veilige zakelijke opslag bij 1Box
Bedrijfsgoederen die u wilt opslaan zijn vaak kostbaar of vertrouwelijk. U wilt niet dat er iets mee gebeurt. Alle opslagruimtes bij 1Box zijn schoon, droog en uitstekend beveiligd. Zowel de locatie, het pand als elke afzonderlijke opslagunit is beveiligd voor optimale veiligheid van uw spullen. Met uw persoonlijke toegangscode en beveiligingssleutel heeft u alle dagen van de week toegang tot uw opslagruimte. Omdat alleen u een sleutel van de opslagunit heeft, kan niemand anders bij uw bedrijfsgoederen, ook 1Box niet. Het pand is goed beveiligd met camerabeveiliging, alarmering, brandbeveiliging en brandblussers, zodat schade aan uw goederen en bijvoorbeeld dossiers voorkomen kan worden. Door vochtregulering worden de opslagruimtes vochtvrij gehouden. U kunt er dus bijvoorbeeld ook seizoensgebonden kleding van uw kledingzaak opslaan.

Opslagruimte voor bedrijven
1Box staat voor gemak en laagdrempeligheid. Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte,  heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg voor alle units en kunt u uw opslagruimte binnen 1 week opzeggen wanneer u het niet meer nodig heeft! Met onze voordelige all inclusieve prijs komt u niet voor verrassingen te staan als inschrijfkosten en andere bijkomende kosten (bedrijven betalen BTW). Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

De voordelen van zakelijke opslag bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het huren van zakelijke opslag? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!