Breda
Contactinformatie
Koele Mei 52
4816 JD Breda Nederland
Openingstijden Kantoor

Binnenkort geopend!

 

Kies voor opslag Breda

Woon je in Breda of in de buurt? En kan je wel wat extra opslagruimte gebruiken voor je spullen? Voor particulier en zakelijk biedt 1BOX opslagruimtes in diverse formaten. Je spullen uit je studentenkamer tijdelijk opslaan, omdat je in het buitenland je studie gaat voortzetten? Schuur te klein geworden voor de magazijnvoorraad van jouw bedrijf? Iedereen is welkom bij 1BOX en voor iedereen is er een geschikte opslag beschikbaar voor zijn of haar specifieke situatie.

Opslagruimte huren Breda

Bij het huren van een opslagruimte zijn er een aantal zaken belangrijk. Namelijk zekerheid, flexibiliteit en veiligheid.
En daar zorgen we voor bij onze opslagruimte Breda. Onze storageboxen zijn schone en moderne opslaglocaties, waar je 7 dagen per week toegang hebt (van 06:00 tot 23:00 uur). Bovendien zijn alle opslagruimtes 24 uur per dag beveiligd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je spullen verdwijnen.
Bepaal ten slotte zelf de grootte van de opslagruimte: Je kan al een opslagruimte huren vanaf 1 m3. Mocht je later ruimte tekort komen, dan is het huren van een grotere opslag geen enkel probleem.

Opslag Breda? Kies voor 1BOX

Waarom een opslagruimte huren van 1BOX Breda een verstandige keuze is? We zetten de voordelen voor je op een rijtje:
·      Opslagruimte huren in Breda met een vaste maandelijkse prijs: geen verrassingen of kleine lettertjes in het contract
·      365 dagen per jaar toegang tot jouw unit
·      Deze 1BOX vestiging is in Breda vlakbij de snelweg en de stad!
·      Camera beveiliging en toegangscontrole
·      Gratis gebruik van transportkarren en aanhanger
·      Goederen aanname en afgifte

Opslag in Noord-Brabant

Naast een opslag in Breda hebben wij ook opslagruimtes in Den Bosch, Eindhoven-Best en Tilburg. Woon je in Noord-Brabant? Dan kun je dus bij meerdere opslagruimtes terecht. Kies de juiste opslagruimte bij jou in de buurt en betaal slechts €1,- voor de eerste maand huur*.

Advies nodig voor je opslag?

Kom je er niet helemaal uit met de keuze voor je opslag, laat ons jou dan helpen. Wij begrijpen dat het best lastig kan zijn om de juiste ruimte in te schatten. Kom gerust even langs bij onze vestiging in Breda als je vragen hebt of de ruimtes een keer wil bekijken. Je kan ook altijd telefonisch contact opnemen met 1BOX Breda binnen de kantooruren. Een van onze medewerkers helpen je graag met de keuze voor de geschikte opslagruimte voor jouw spullen.