fbpx
Opslag huren?
1Box Rijswijk
Bel deze vestiging: 070 3907350

CORONAVIRUS

I.v.m. de door het RIVM voorgestelde maatregelen, werken wij op deze vestiging, vanaf afstand, gewoon door.

Opslag huren in Rijswijk

Op zoek naar opslagruimte in Rijswijk? Dan bent u bij 1Box aan het juiste adres! Denk bijvoorbeeld aan particuliere opslag zoals inboedelopslag en meubelopslag. Handig als u gaat verhuizen of tijdelijk wat extra ruimte nodig heeft. Ook voor de zakelijke markt kunt u opslag in Rijswijk huren, denk dan bijvoorbeeld aan archiefopslag of voorraadopslag.

U kunt 1Box opslag in Rijswijk eenvoudig bereiken door onze gunstige ligging aan de snelweg. Al onze opslagboxen zijn schoon, droog en uitstekend beveiligd. U heeft 24/7 toegang tot uw opslagruimte met uw persoonlijke toegangscode en sleutel van uw opslagunit.

Waarom uw opslag huren bij 1Box?

  • De eerste maand betaalt u slechts €1,- huur
  • 24/7 toegang tot uw opslagunit
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis slot met 3 sleutels in bruikleen
  • Ook zaterdags is het kantoor geopend

Opslagruimte Rijswijk 1Box

Bij 1Box kunt u eenvoudig online uw offerte aanvragen, dan weet u precies waar u aan toe bent! U heeft 1 contactpersoon die alles voor u regelt, wel zo makkelijk, toch? Wij houden het graag simpel en staan voor laagdrempeligheid. Daarom hanteren we een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Dan weet u in ieder geval dat u niet teveel betaalt.

U bepaalt zelf hoeveel ruimte u wilt en voor welke termijn. Daarnaast huurt u de eerste maand al voor €1,-, ideaal toch?

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een opslag in Rijswijk. Onze vakkundige medewerkers bieden u een oplossing op maat. Wij staan u graag te woord op 070-3907350 of per e-mail via info@1box.nl en laten u graag via een rondleiding door ons pand de mogelijkheden zien. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Zo kunt u onze vestiging in Rijswijk bereiken

Voordelige opslagruimte huren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Al vanaf 1m³ en tegen de laagste prijsgarantie. Zijn er andere opslagboxen in Rijswijk die goedkoper zijn? Neem dan contact met ons op en we regelen de beste prijs voor u.

Komt u via de A4 vanaf Zoetermeer, Ypenburg, Nootdorp, Delft of Leidschenveen? Neem dan de afslag Plaspoelpolder. Komt u vanuit Den Haag, Voorburg, Scheveningen of Wassenaar? Dan neemt u de Burg. Elsenlaan.

Wij verwelkomen u graag bij de Steenplaetsstraat 2C in Rijswijk!


Openingstijden filiaal

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 15:00
Zondag -

De parkeerplaatsen en buitenunits zijn alle dagen van het jaar 24/7 bereikbaar.


Contact

Marieke, vestigingsmanager
Steenplaetsstraat 2C
2288 AA Rijswijk
070 3907350