Opslag huren?
1Box Rijswijk
Zoekt u opslagruimte in Rijswijk? Hartelijk welkom bij 1BOX Rijswijk.

Opslag huren in Rijswijk

Op zoek naar opslagruimte in Rijswijk? Dan bent u bij 1Box aan het juiste adres! Denk bijvoorbeeld aan particuliere opslag zoals inboedelopslag en meubelopslag. Handig als u gaat verhuizen of tijdelijk wat extra ruimte nodig heeft. Ook voor de zakelijke markt kunt u opslag in Rijswijk huren, denk dan bijvoorbeeld aan archiefopslag of voorraadopslag.

U kunt 1Box opslag in Rijswijk eenvoudig bereiken door onze gunstige ligging aan de snelweg. Al onze opslagboxen zijn schoon, droog en uitstekend beveiligd. U heeft 24/7 toegang tot uw opslagruimte met uw persoonlijke toegangscode en sleutel van uw opslagunit.

Waarom uw opslag huren bij 1Box?

  • De eerste maand betaalt u slechts €1,- huur
  • 24/7 toegang tot uw opslagunit
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis slot met 3 sleutels in bruikleen
  • Ook zaterdags is het kantoor geopend

Opslagruimte Rijswijk 1Box

Bij 1Box kunt u eenvoudig online uw offerte aanvragen, dan weet u precies waar u aan toe bent! U heeft 1 contactpersoon die alles voor u regelt, wel zo makkelijk, toch? Wij houden het graag simpel en staan voor laagdrempeligheid. Daarom hanteren we een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Dan weet u in ieder geval dat u niet teveel betaalt.

U bepaalt zelf hoeveel ruimte u wilt en voor welke termijn. Daarnaast huurt u de eerste maand al voor €1,-, ideaal toch?

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een opslag in Rijswijk. Onze vakkundige medewerkers bieden u een oplossing op maat. Wij staan u graag te woord op 070-3907350 of per e-mail via info@1box.nl en laten u graag via een rondleiding door ons pand de mogelijkheden zien. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Zo kunt u onze vestiging in Rijswijk bereiken

Voordelige opslagruimte huren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Al vanaf 1m³ en tegen de laagste prijsgarantie. Zijn er andere opslagboxen in Rijswijk die goedkoper zijn? Neem dan contact met ons op en we regelen de beste prijs voor u.

Komt u via de A4 vanaf Zoetermeer, Ypenburg, Nootdorp, Delft of Leidschenveen? Neem dan de afslag Plaspoelpolder. Komt u vanuit Den Haag, Voorburg, Scheveningen of Wassenaar? Dan neemt u de Burg. Elsenlaan.

Wij verwelkomen u graag bij de Steenplaetsstraat 2C in Rijswijk!


Openingstijden filiaal

Maandag11:00 - 16:00
Dinsdag11:00 - 16:00
Woensdag11:00 - 19:00
Donderdag11:00 - 16:00
Vrijdag11:00 - 16:00
Zaterdag11:00 - 16:00

De parkeerplaatsen en buitenunits zijn alle dagen van het jaar 24/7 bereikbaar.


Contact

Marieke, vestigingsmanager
Steenplaetsstraat 2C
2288 AA Rijswijk
070 3907350

Bel deze vestiging: 070 3907350