fbpx
Opslag huren?
1Box Bergen Op Zoom
Bel deze vestiging: 0164-203050

CORONAVIRUS

I.v.m. de door het RIVM voorgestelde maatregelen, werken wij op deze vestiging, met gepaste afstand, gewoon door.

 

Opslag huren in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een opslag in Bergen op Zoom? Dan bent u bij 1Box aan het juiste adres! Voor zowel particuliere als zakelijke opslag hebben wij geschikte opslagruimtes voor u. Misschien heeft u maar een tijdelijke opslag nodig van één maand of misschien wel 6 maanden? Het kan allemaal! U betaalt de eerste maand bij 1Box slechts €1,- huur en na 1 maand is de unit iedere dag opzegbaar. Dat is nog eens een goedkope opslagruimte, toch?

Misschien handig om te weten: u kunt uw spullen (bijvoorbeeld uw: inboedel, zakelijke archiefopslag of winterbanden) droog in- en uitrijden. Handig, in zo’n onvoorspelbaar land als het om weer gaat! Wij begrijpen dat het sjouwen van spullen niet uw favoriete bezigheid is, vandaar dat wij een aantal trolleys en steekwagens tot onze beschikking hebben die u kunt gebruiken. Dan gaat het in- en uitladen een stuk sneller. Al uw spullen zijn beveiligd door het cameratoezicht en de beveiligingssystemen. Het kan natuurlijk gebeuren dat u iets nodig heeft. U heeft 7 dagen in de week toegang tot uw unit (van 06:00 – 23:00 uur), dus u bent niet afhankelijk van de aanwezigheid van ons op kantoor.

Wij werken met een laagste prijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaalt voor uw box. Bekijk de voorwaarden op onze site.

Waarom uw opslag huren bij 1Box?

 • U huurt de eerste maand voor slechts €1,-. En de minimale huurperiode is maar 1 maand!
 • Laagste prijsgarantie. Ziet u een vergelijkbare opslagruimte in Bergen op Zoom met dezelfde grootte en een lagere prijs? Dan betaalt u bij ons hetzelfde!
 • U 7 dagen in de week toegang tot uw eigen opslagunit van 06:00 tot 23:00 uur.
 • Wij zijn ook op zaterdag aanwezig als u vragen heeft.
 • U vindt parkeerplaatsen voor de deur.
 • Gratis slot met 3 sleutels in bruikleen. Geen kleine lettertjes en geen extra kosten.
 • Wij hanteren een all-in prijs: een vaste huurprijs + de borg. Geen kleine lettertjes en onaangename verrassingen.

Opslagruimte Bergen op Zoom

Waar moet u op letten als u een opslagruimte in Bergen op Zoom wilt huren? Bepaal wat u voor uzelf belangrijk vindt maar sta in ieder geval stil bij de volgende aandachtspunten:

 • Hoeveel ruimte heeft u nodig? Als u gaat verhuizen heeft u bijvoorbeeld een grotere box nodig dan wanneer u kiest voor archiefopslag. Onze ruimte-adviseurs staan voor u klaar om u hierin te adviseren.
 • Is de opslagruimte schoon en droog? Dit bijvoorbeeld vanwege het plaatsen van uw bank of matras in de ruimte.
 • Oogt de locatie van de opslagruimte veilig? Is er bijvoorbeeld cameratoezicht of een bewakingssysteem?
 • Zit u vast aan een contract voor de afgesproken termijn of kunt u ook tussentijds eenvoudig opzeggen? Wel zo’n fijn idee, als de verbouwing bijvoorbeeld sneller klaar is dan u van tevoren had ingecalculeerd.

Benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het huren een opslag in Bergen op Zoom? Vraagt u dan eenvoudig online een offerte aan en u ontvangt van onze adviseurs een prijs op maat. Wilt u liever eerst een rondleiding door het pand? Geen probleem! Neemt u dan contact op via 0164-203050, dan plannen we graag een afspraak in. Geheel vrijblijvend, uiteraard!

Wij verwelkomen u graag bij de Marconilaan-Noord 64 in Bergen op Zoom!


Openingstijden filiaal

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag -
Zondag -

Leo is op dinsdag aanwezig bij de vestiging Bergen op Zoom.

De parkeerplaatsen en buitenunits zijn alle dagen van het jaar 24/7 bereikbaar.


Contact

Leo, vestigingsmanager
Marconilaan-Noord 64
4614 HB Bergen op Zoom
0164-203050