Vestigingen

Bent u op zoek naar opslagruimte? Bij 1Box kunt u diverse opslagruimte huren in Nederland gelegen op goed bereikbare locaties, zoals langs de snelweg. Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u uw unit opzeggen binnen 1 dag. Wij adviseren u graag voor de beste opslagruimte die bij u past. Neem contact op met de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt!

1Box Zederik Tel. 085 2735856 meer informatie
1Box Zaandam Tel. 085 2735856 meer informatie
1Box Leeuwarden Tel. 058 2802570 meer informatie
Sharon Vestigingsmanager Tel. 050 8200482
Marieke Vestigingsmanager Tel. 070 3907350
Huur direct
goedkope opslagruimte.
Altijd en overal
Direct reserveren

Veilig

Onze opslag is uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut heeft u uw opslagruimte geregeld, zowel voor op locatie als een Thuisbox aan huis. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Prijs

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg prijs van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaald u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!