Vestigingen

Bent u op zoek naar opslagruimte? Bij 1Box kunt u diverse opslagruimte huren in Nederland gelegen op goed bereikbare locaties, zoals langs de snelweg. Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u uw unit opzeggen binnen 1 dag. Wij adviseren u graag voor de beste opslagruimte die bij u past. Neem contact op met de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt!

1Box Groningen Thea Vestigingsmanager Tel. 050 8200482 meer informatie
1Box Rijswijk Marieke Vestigingsmanager Tel. 070 3907350 meer informatie
1Box Zaandam Tiffany Vestigingsmanager Tel. 085 2735856 meer informatie
1Box Leeuwarden Gerald Vestigingsmanager Tel. 058 2802570 meer informatie
1Box Zederik Sharon Vestigingsmanager Tel. 085 2735856 meer informatie

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!