Extra small

De Hallen 6
9723 TW Groningen

Vraag vrijblijvend de prijs op

Op werkdagen neemt de vestigingsmanager direct dezelfde dag contact met je op. Samen worden je wensen besproken en zal hij bespreken wat voor kosten de opslag met zich meebrengt.

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Groningen
Elise Kortleve
3 dagen geleden
Prettig geholpen door Thea. We hadden per direct een opslag box nodig. Dat is bij 1BOX geen probleem. Dezelfde dag konden we onze spullen nog in de box plaatsten. Bedankt voor de snelle service!
Lees meer
Angel spencer
6 dagen geleden
Super service en super opslag erg blij met mijn box!! Zeker een aanrader
Lees meer
Gerald van Nieff
2 weken geleden
Een hele fijne en prettige self storage. Op het moment dat ik binnen kwam voelde ik me er al thuis. Heel erg fijn personeel en weten waar ze over praten. Ook heel erg fijn dat ze met je meedenken en in oplossingen denken. Een echte aanrader
Lees meer
Maaike Lagrand-Dekker
3 weken geleden
Perfect! Goede service, erg flexibel, wij waren goed geholpen toen we kortdurend opslag nodig hadden en ook nog eens voor een mooie prijs!
Lees meer
Laura Meems
4 weken geleden
Fijne plek om je spullen op te slaan. Thea is erg benaderbaar en denkt graag met je mee. Aanrader!
Lees meer
Maik Venema
4 weken geleden
Vriendelijk en behulpzaam personeel! Namens een vereniging huren wij een box, we zijn non profit, men was enorm bereid om mee te denken en mee te werken om de kosten voor een sportvereniging zo laag mogelijk te houden. Andere storage bedrijven in groningen waren niet voor onderhandelem vatbaar. Toppers
Lees meer
Marika Groenewold
1 maand geleden
Heel fijn bijgestaan door Thea. Ik heb de opslag nodig in verband met het overlijden van mijn ouders. Thea denkt heel goed mee met hoeveel ruimte je nodig hebt, ontzorgt en geeft goede informatie.
Lees meer
EF Pas
1 maand geleden
Snel een afspraak kunnen maken om op locatie te kijken en een afspraak te maken. Goed contact met Thea, snelle reactie. 1box heeft goed meegedacht over beschikbaarheid, reservering en inboeking. Mooie boxen. Heb nog geen gebruik gemaakt van de box dus zal later daarop terugkomen.
Lees meer
Sarah Pringle
2 maanden geleden
Meedenkende medewerkers, vriendelijk en duidelijk in communicatie. Het huren van een 1Box was for mij een perfecte oplossing, ik zou hun zeker weten aanbevelen!
Lees meer
H Shogdar (Ellomi)
2 maanden geleden
Good storage room, reasonable prices and most importantly very professional and respectful staff. They respond to emails within a short time. They showed that that cared about their clients by helping me in some issues I faced. Very recommended!
Lees meer