Medium

Koele Mei 52
4816 JD Breda

Vraag vrijblijvend de prijs op

Op werkdagen neemt de vestigingsmanager direct dezelfde dag contact met je op. Samen worden je wensen besproken en zal hij bespreken wat voor kosten de opslag met zich meebrengt.

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Breda
Rosita Voskuilen
23 uur geleden
Aaron was helemaal top , bij mijn eerste info telefoontje heeft hij heel duidelijk en vriendelijk alles uitgelegt. Nu net de box gezien en alle aanvullende info gekregen en ik ben meer dan tevreden Aaron is vriendelijk, geduldig en heel hartelijk , eigenlijk alles wat je doorgaans verwacht van een service desk manager
Lees meer
Natas Berkhout
3 dagen geleden
Super goede en snelle service van Aäron. Goed contact ook snel antwoord op vragen met super uitleg
Lees meer
Martin Klomp
1 week geleden
Aäron heeft mij zeer goed geholpen, met duidelijke communicatie en door geen valse hoop of informatie te geven. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een opslag voor zijn of haar spullen!
Lees meer
Roy Elias
1 week geleden
Fijne service, heldere communicatie, schone opslagruimtes en eerlijke prijzen.
Lees meer
Juan Andres Mayorca
2 weken geleden
Good price good space
Lees meer
Denise Faassen
3 weken geleden
Aäron heeft ons enorm goed geholpen in het kiezen van de juiste self-storage partij (1box :), was helder in zijn communicatie, constant bereikbaar, geduldig wanneer wij leken-vragen hadden en was bovenal erg vriendelijk. Absolute aanrader!
Lees meer
Tshenolo T
3 weken geleden
Very clean, neat, user friendly, spacious facilities. Excellent friendly service at a very reasonable price!
Lees meer
bart van oppen
3 weken geleden
Goede service, eerlijke prijs
Lees meer
Kamila Paluch
3 weken geleden
Ze hebben een hart van goud. Voor een inzamel actie voor Oekraïne kreeg stichting "schenk een glimlach " gratis een opslagruimtemet daarbij natuurlijk erg goede hulp van de medewerkers. We zijn jullie ontzettend dankbaar.
Lees meer
stéphanie avril
3 weken geleden
I just started rented a small box from 1Box via Aaron. He was extremely helpful, friendly and available throughout the process. So far, I can only recommend the place and Aaron!
Lees meer